Beograd

Agencija koja selidbu pretvara u odmor

Selidbe Beograd
Selidbe Beograd

Svako ko se selio barem jednom u životu, zna da je to dug, stresan i mukotrpan posao. Komplikacije oko organizovanja ljudi, prevoza i pakovanja znaju da izazovu frustraciju čak i kod najorganizovanije osobe. S toga, ukoliko želite da sebe poštedite tih muka i briga unajmite profesionalan tim agencije Selidbe Beograd Prevoz.

Sa preko deset godina iskustva i sa više stotina zadovoljnih klijenata, možete biti sigurni da će vaša selidba biti odrađena potpuno bezbedno, lako, brzo i što je najbitnije bez stresa. Nakon što ih pozovete, agencija će izvršiti besplatnu procenu cene selidbe, od momenta kada pristanete da oni preuzmu posao, vi uzimate odmor.

Usluge

Uslužna delatnost agencije Selidbe Beograd Prevoz je široka, a vi možete odabrati onu koja vama najviše odgovara. 

  • Mini selidbe kombijem – ukoliko vaše potrebe nisu velike, za selidbu nije potrebno praviti prethodnu procenu ili angažovati veliki broj ljudi. Po pravilu mini selidbe idu brzo i vrše se kombijem manjih dimenzija. 
  • Hitne selidbe – ukoliko vam je iz nekog razloga potrebna hitna selidba, kompletna usluga selidbe ili po potrebi, samo prevoza, radnici agencije su vam na raspolaganju NON STOP, odnoso 24 časa dnevno. Hitna selidba podrazumeva brz izlazak njihove ekipe na teren i po potrebi se može uključiti više ljudi, da bi se posao što pre završio. 
  • Selidbe stanova – zaštitni znak agencije su selidbe stanova. Svakoj selidbi stanova, ekipa agencije pristupa profesionalno i odgovorno. Vaše lične stvari će biti zaštićene, numerisane, spakovane i prevezene na lokaciju uz maksimalnu sigurost. Radnici takođe vode računa i o očuvanju samog stana prilikom selidbe, jer sigurnost vaše imovine je njihov prioritet. 
  • Selidbe poslovnih prostora – selidbe poslovnih prostora spadaju u komplikovanije selidbe i najbolje bi bilo to prepustiti profesionalcima. Selidba poslovnog prostora mora biti brza i efikasna, da bi se minimizirali troškovi firme, a stvari bile prebače bez mešanja ili mogućnosti da se nešto zagubi. 
  • Selidbe lokala – frizerske radnje, kafići, butici, ali i sve druge vrste lokala, zahtevaju pre svega visok nivo organizovanosti selidbe. Agencija Selidbe Beograd Prevoz garantuje da će vaš, često jako vredan, nameštaj i roba biti transportovani na odgovarajuću adresu, bez oštećenja. Vreme selidbe se može uklopiti u vaše zahteve i vremenske okvire. 
  • Selidbe magacina – bez obzira na veličinu magacinskog prostora i broj stvari koje se u njemu nalaze, možete biti bezbrižni da će selidba biti obavljena u najkraćem vremenskom roku, u skladu sa profesionalnim standardima. 
  • Selidbe kuća – slično kao kod selidbe stanova, agencija može preseliti i vašu kuću. Selidba će zbog veličine prostora možda biti obimnija, ali će se i dalje poštovati svi standardi sigurnosti vašeg nameštaja i ostalih ličnih stvari. 
  • Selidbe vikendica – ne razlikje se mnogo od selidbi stanova i kućnog prostora, ali često zahteva veću kilometražu, jer su vikendice često izmeštene van gradova. Cena selidbe se obračunava po pređenom kilometru, a na raspolaganju su vam pikap, kombi ili kamionsko vozilo. 

Kako organizovati sledibu u Beogradu

Dodatne usluge

  • Pakovanje – možda i najvažnija stvar kod selidbe jeste pakovanje. To je stvar koju klijenti često podcenjuju i ne shvataju ozbiljno, ali svaki minut proveden u dobro organizovanom pakovanju se isplati. Dobro zapakovane stvari se pakuju u prevozno sredstvo mnogo brže i efikasnije. Preko agencije možete nabaviti sav potreban materijal za pakovanje, kartonske kutije različitih veličina, trake, folije, stiropor i ostale materijale. Više o uslugama pakovanja možete pogledati klikom na link pakovanje stvari za selidbu Beograd
  • Najam radnika – u ponudi agencije imate i opciju da iznajmite radnu snagu za sve vrste fizičkih, ali i stručnih poslova. Cena iznajmljivanja radnika zavisi od obima i vrste posla. Neki od poslova za koje možete iznajmiti radnike su utovar i istovar, odvoz na deponiju i prevoz šuta. 

Ukoliko vas plaši organizovanje selidbe ili jednostavno nemate dovoljno vremena da sve obavite sami, unajmite stručnjake iz agencije Selidbe Beograd Prevoz i pustite da oni obave sav posao za vas. 

Darko Damnjanović

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

OGLAS

Share via
Copy link