Magazin Zabava

Aca Lukas je amater za ove 4 estradne dame koje su se treznile u policiji

aca-lukas_850x
Foto: Nikola Tomić

Aca Lukas napravio je ozbiljan incident u noći između nedelje i ponedeljka, kad je najpre vređao policajku koja je htela da mu uradi alko-test, a potom pobegao. Brzom akcijom druga patrola je sustigla folk zvezdu, zaustavila ga i privela u stanicu policije u ulici na Paliluli.

Slučaj Lukasa je samo jedan u nizu kad su u pitanju poznate ličnosti. Minulih godina često smo imali takve primere, pa se i danas prepričava slučaj Ane Nikolić iz 2010. godine, koja je vozila kola sa 2,03 promila alkohola u krvi. I ona je kao Lukas vređala policiju, nakon čega je privedena na trežnjenje.

Romana Panić je iste godine uhvaćena sa 1,8 promila alkohola i takođe je bila na trežnjenju.

I Danijela Vranić je vozila kola sa 1,84 promila 2011. Nekadašnja kraljica splavova najpre nije htela da zaustavi auto, a onda je jurila kroz zatvorene ulice i umalo pregazila nekoliko slučajnih prolaznika. Potom je izašla iz kola i vikala na policajce.

Najpijanija bila je Dunja Ilić, koja je svojim “audijem” udarila u parkirano vozilo i odvalila mu točak. Kad su policajci došli na lice mesta, otkriveno je da Dunja ima 2,20 promila alkohola u krvi i odmah je privedena, piše Kurir.

Da ne bude da su samo dame sklone vožnji u alkoholisanom stanju, prisetimo se i slučaja pevača Darka Lazića koji je zamalo izgubio život zbog vožnje pod alkoholom. Laziću je tom prilikom utvrđeno 1,39 promila alkohola u kriv, a pevač nema vozačku dozvolu od 2013.

Podsetimo, Aca Lukas se, kako nezvaničnim informacijama, najpre zaustavio na upozorenje policajke, a kad mu je ona rekla da će morati da bude testiran na alkohol, počeo je da se buni i da je vređa. U jednom trenutku je navodno dodao gas i pobegao. Druge patrole su odmah obaveštene o Lukasovom bekstvu i brzo su ga sustigli i zaustavili. Tada mu je urađen alkotest, koji je bio pozitivan, a on je priveden u stanicu policije na Bulevaru despota Stefana.

– Ništa tu nije sporno. Pustili su me, nisam više u policiji. Malo sam više popio alkohola i priveli su me. Kao i svaki drugi građanin, odgovarao sam za svoje postupke. Sada je sve u redu – rekao je pevač za pink.rs.

– Priveli su me jer sam imao 0,95 promila alkohola u krvi. Podržavam rad naše policije, kao i svaki drugi građanin sam otišao i odradio šta treba da uradim. Sad ću kod sudije, sigurno ću da dobijem kaznu. Ne pravim razliku između drugih građana i sebe – tvrdi Lukas.

Aca Lukas priveden, vređao policiju i pijan bežao od patrole

Tamara Obradović

Običan konzument društvenih mreža, američke literature i pomfrita.

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

script type="text/javascript" src="//delivery.r2b2.io/get/luftika.rs/generic/in-media">
Share via
Copy link