Horoskop Horoskopski znakovi

5 znakova Zodijaka koji se najbrže razvode i koji najviše vole samoću

Ako verujete u ideju braka za čitav život, onda definitivno ne treba da se zanosite pričama koje će vam prosipati znakovi koji se najbrže odlučuju za razvod i nisu spremni na trud koji morate da uložite da bi odnos opstao.

Oni se razvode na prvu loptu čim se suoče sa većim problemom jer ih je suštinski baš briga za opstanak u braku pošto svakako više vole samoću, piše Noizz.

Blizanci

Nije bez razloga ovaj znak zodijaka na ovoj listi. Često menja mišljenje i teško je pratiti ono što očekuje. To nije sve. Blizanci vole da kreiraju u glavi imidž idealnog partnera. Ako je osoba sa kojom su povezani najmanje odstupala od savršenstva, može je ostaviti bez žaljenja. Iz tog razloga, brak sa ovim znakom zodijaka može se često završiti razvodom.

Vodolija

Najveći usamljenik među znakovima zodijaka? Vodolija. Voli svoju nezavisnost i oseća se najbolje u društvu… same sebe. Ako oseća da je njena sloboda ugušena od strane njegovog partnera, odmah će se povući iz veze. Put do uspešnog odnosa sa Vodolijom je jedan. Morate joj dati slobodu i dopustiti joj da nastavi svoje strasti.

Jarac

Jarac se predstavlja veoma zanimljivo. Ovo je jedan od najzastupljenijih znakova zodijaka. Kada se oženi, veruje da će to biti veza do groba. Izuzetno je ozbiljan i zdravog razmišljanja. Zašto je onda Jarac na listi razvoda? Zbog toga što njegov supružnik ne može tolerisati njegovo dostojanstvo i nedostatak romantike…

Strelac

Ovaj znak je rođen da flertuje. Voli da obožava i bude obožavan. Iz tog razloga, vernost nije jača strana ovog znaka. Čak i nakon venčanja, skače sa cveta na cvet i traži romantiku. Malo je ljudi sposobno da izdrži nekoga poput njega. Nakon razvoda, Strelac ne mari za rastanak. On već baca oko na nekog drugog.

Škorpija

Škorpije su, kao i Strelčevi, veoma strastvene. Monogamija nije njihova jača strana i ako postoji mogućnost za romantiku, oni je jednostavno koriste. Pored toga, izuzetno su posesivne i ljubomorne. Teško da bilo ko može da izdrži stalan odnos sa nekim sličnim.

Kako da znakovi Zodijaka privuku sreću koja će ih pratiti cele godine

Marija Jovanović

♉ ♓
Rođena nežna i ratoborna. Obožava Bulgakova, Monea i astrologiju. Diplomirani profesor književnosti.

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

OGLAS

539 Shares
539 Shares
Share via
Copy link