Recepti Top 10

Recepti za brze poslastica od jagoda

One su slatke, crvene, koriste se za torte, šejkove i kao afrodizijak. Evo naš izbor top 5 poslastica od jagoda.

Voćni užitak

vocni-uzitak1

Kao što sam naziv kolača kaže, ova poslastica je pravi voćni užitak. Niko ne bi odoleo laganom biskvitu, kremi koja se topi u ustima i na kraju jagode i šlag. (http://foodolina.com/vocni-uzitak/)

Pita sa jagodama i bademima

slika22

Pite kakve smo navikli da gledamo u američkim filmovima sada mogu postati stalan gost na vašoj trpezi. Pita koja predstavlja pravu rapsodiju ukusa, od prhkog testa, badema koji krckaju i jagoda da osveže čitavu kombinaciju. (http://www.coolinarika.com/recept/pita-sa-jagodama-i-bademima/)

Krempita sa jagodama

slika-3

Ljubitelji krempite će se obradovati ovom receptu, kao i oni kojma je možda dosadila klasična krempita (ako postoje takvi) pa bi da probaju nešto drugačije. Izuzetno laka poslastica za pripremu, a veoma ukusna. (http://www.recepti.com/kuvar/kolaci/16019-krempita-sa-jagodama)

Panakota sa jagodama

sliak44

Dezert jednostavan za pripremu, a vrlo ukusan I osvežavajući. Preporučujemo ga svima koji još nisu probali panakotu, kao i svim ljubiteljima sladoleda I kremastih poslastica. (http://www.stvarukusa.rs/recept/panakota-sa-jagodama)

Rafaelo kocke sa jagodama

slika55

Poslastica za sve ljubitelje kokosa I jagoda. Iako nije jednostavan recept za pripremu, kada probate ovaj kolač, videćete da Vam se trud isplatio. (http://www.maminajela.com/2014/05/rafaelo-kocke-s-jagodama.html)

Potražite još lepih recepata >>>

script type="text/javascript" src="//delivery.r2b2.io/get/luftika.rs/generic/in-media">
127 Shares
127 Shares
Share via
Copy link