Poprilično smo svesne da (htele to ili ne), neprestano zurimo u naše mobilne telefone i instagrame, šuškamo i komentarišemo jedni druge, transparentno ili skriveno. Ovi Instagram frajeri, bez obzira na profesiju kojom se bave, ipak na prvom mestu opstaju kao „crush-evi“ devojaka. Sigurni smo da će na ovom spisku svaka od vas naći svoju šoljicu čaja, te tako devojke, pred vama je spisak, a vi kliknite follow na ove profile i sladite svoje oči!

Stevan Stevanović

Njegova ramena su vam sigurno uletela u neki insta search koji ste listale – NIMALO SLUČAJNO. Ovaj zgodni profesionalni igrač američkog fudbala predstavlja jednog od najpoželjnijih Instagram zvezda. Sa svojim belim osmehom i (priznaćemo) neverovatno lepim crtama lica, kupio je simpatije mnogih od vas. Na fotkama je pretežno on, tako da odmah možete ukucati njegovo ime, ako do sada to niste učinile.

Great work with ? @miomirmilic for @wannabemagazine ⚡️???

A post shared by Stevan Stevanović (@steva_rl13) on

Ko voli bradu i crne oči, krupne i mačo tipove, neka udahne dva puta i spremi  se, ali… moraćete da sačekate da ga sretnete na beogradskim ulicama. Steva je trenutno u Americi, tako da ne preostaje ništa drugo osim da zakažete svoj termin kod ovog profesionalnog trenera. Go girls!

Ostavite komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here