Horoskop Horoskopski znakovi

4 znaka Zodijaka kojima je suđeno da budu najbolji prijatelji, jedinstveni i neponovljivi

najbolji prijatelji horoskop

Zajednička interesovanja i činjenica da li na nekoga možemo da se oslonimo ili ne uglavnom su glavni parametri pri odabiru prijatelja,

Naš čuveni i radi citirani akademik Vladeta Jerotić je jednom prilikom izjavio: “Tražite ljude koji će vas pravedno kritikovati i koji će vam reći nešto što će vas trgnuti i vi ćete reći – “Hvala.”; “U pravu si, gledaću kako da se popravim.”

U ovome se može skrivati i test prijateljstva. Pravi prijatelj je iskren, to je odnos gde nema maski i pretvaranja, pa nas legendarni Jerorić podseća – “od neprijatelja učimo, a ne od prijatelja”: Pa ko ti je prijatelj? Prijatelj ti je onaj koji ti kaže, NASAMO.

Neki znakovi su poređani poput zvezda da bi stvorili duboka i trajna prijateljstva. Oni dele posebnu vezu koja prevazilazi obično prijateljstvo, formirajući odnose koji su zaista jedinstveni i neponovljivi.

Dva para horoskopskih znakova koji su predodređeni da budu najbolji prijatelji.

Blizanci i Vodolija

Blizanci i Vodolija su kao dve strane istog novčića kada je u pitanju prijateljstvo. Oba znaka vole intelektualne diskusije, inovativne ideje i slobodu izražavanja. Blizanci donose njihovu radoznalost i briljantan smisao za humor, dok Vodolija donosi originalnost i futuristički pogled na svet.

Duo se često može naći kako zajedno razvija nove projekte, istražuje neobične hobije ili vodi duboke razgovore o svemiru i tehnologiji. Njihovo prijateljstvo je dinamično, podsticajno i često ispred svog vremena.

Rak i Škorpija

Rak i Škorpija dele posebnu emocionalnu vezu koja ih čini idealnim kandidatima za najbolje prijatelje. Oba znaka vrednuju dubinu, intenzitet i istinsku emocionalnu bliskost. Rakovi svojom empatijom i brižnom prirodom pružaju Škorpijama neophodno razumevanje i podršku.

Škorpije, pak, svojom strašću i snagom daju Rakovima osećaj sigurnosti i odanosti. Zajedno, ova dva znaka stvaraju sigurno utočište gde mogu da podele svoja najdublja osećanja, strahove i snove.

Izvor: N1

4 znaka Zodijaka koji će se pre ili kasnije vratiti svojim bivšim ljubavima

Čitajte Luftiku na Google vestima

Marija Jovanović

♉ ♓
Rođena nežna i ratoborna. Obožava Bulgakova, Monea i astrologiju. Diplomirani profesor književnosti.

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

99 Shares
Share via
Copy link