Ovan Bik Vaga dobar period
Horoskop Horoskopski znakovi

3 horoskopska znaka kojima se smeši sreća u narednom periodu

Sredina meseca biće izuzetno zanimljiva za ova tri znaka. Period koji dolazi obećava sreću i uspeh paće tako naredne dve nedelje biti u znaku pozitivne energije.

Ako ste rešili da započnete neko novo poglavlje u životu sada je pravi trenutak, jer su zvezde na vašoj strani, piše Blic žena.

Ovan

Svaki trud koji uložite će biti primećen i adekvatno nagrađen, na svakom polju. Ako razmišljate o promeni radnog mesta, dobre prilike vrebaju odmah iza ugla.

Potrebno je i malo truda i rada, ali šta god da počnete da radite ići će vam od ruke. Naročito dobro će vam biti zdravlje.

Provodite više vremena sa porodicom. To vreme će biti dragoceno za vas i pomoći će vam u prikupljanju pozitivne energije.

Rak

Možete da se opustite, loš period je iza vas. Naredne dve nedelje su vam apsolutno naklonjene. Vreme je za pozitivne promene i započinjanje nekih novih stvari.

Osetićete se spokojnije i srećnije u narednom periodu i spremni za potpuno novo poglavlje u životu.

Očekuje vas iznenadni priliv novca.

Vaga

Na poslovnom planu, sve ide kako treba, pa ćete se osećati dobro. Nadređeni su zadovoljni vašim radom iako to ne pokazuju.

U porodici vlada harmonija i prijatna atmosfera što vas posebno raduje. Svakim danom će se vaše raspoloženje popravljati.

Tri znaka koji teško podnese raskid

covid 19 kontakt desk

Ne zaboravite da lajkujete Luftiku

179 Shares
179 Shares
Share via
Copy link