Horoskop Horoskopski znakovi

3 horoskopska znaka kojima se smeši sreća u narednom periodu

Sredina meseca biće izuzetno zanimljiva za ova tri znaka. Period koji dolazi obećava sreću i uspeh paće tako naredne dve nedelje biti u znaku pozitivne energije.

Ako ste rešili da započnete neko novo poglavlje u životu sada je pravi trenutak, jer su zvezde na vašoj strani, piše Blic žena.

Ovan

Svaki trud koji uložite će biti primećen i adekvatno nagrađen, na svakom polju. Ako razmišljate o promeni radnog mesta, dobre prilike vrebaju odmah iza ugla.

Potrebno je i malo truda i rada, ali šta god da počnete da radite ići će vam od ruke. Naročito dobro će vam biti zdravlje.

Provodite više vremena sa porodicom. To vreme će biti dragoceno za vas i pomoći će vam u prikupljanju pozitivne energije.

Rak

Možete da se opustite, loš period je iza vas. Naredne dve nedelje su vam apsolutno naklonjene. Vreme je za pozitivne promene i započinjanje nekih novih stvari.

Osetićete se spokojnije i srećnije u narednom periodu i spremni za potpuno novo poglavlje u životu.

Očekuje vas iznenadni priliv novca.

Vaga

Na poslovnom planu, sve ide kako treba, pa ćete se osećati dobro. Nadređeni su zadovoljni vašim radom iako to ne pokazuju.

U porodici vlada harmonija i prijatna atmosfera što vas posebno raduje. Svakim danom će se vaše raspoloženje popravljati.

Tri znaka koji teško podnese raskid

script type="text/javascript" src="//delivery.r2b2.io/get/luftika.rs/generic/in-media">
179 Shares
179 Shares
Share via
Copy link