Horoskop Horoskopski znakovi

3 znaka majanskog horoskopa imaće najviše sreće u 2024. – ljubav kuca na njihova vrata, a novčanici su sve deblji

majanka
Foto: Profimedia

Možda niste znali, ali stare Maje, imale su zodijak sastavljen od čak 19 znakova, od kojih je svaki imao svoje karakteristike i osobine, zavisno od dana kada ste rođeni. Osim toga, horoskop starih Maja među stručnjacima za astrologiju slovi za najtačniji.

Jedno od poslednjih predviđanja predviđa koji će znaci majanskog horoskopa imati najviše sreće u ovoj godini.

Zmija

2. april – 29. april

Pripadnici ovog znaka biće od onih koji će kraj 2024. godine dočekati sa debelim novčanikom i pozamašnim štekom u banci.

Na početku godine ih očekuju izazovi sa novcem, imaće više troškova nego što im se čini da će moći da podnesu, ali na proleće dolazi preokret.

Ideje koje su imali i za koje su sumnjali da će se ikada realizovati poče’e da se ostvaruju. I to više nego uspešno! Već na leto će biti više nego zadovoljni postignutim, a “zlatni niz” nastavlja se do kraja godine.

Šišmiš

26. jul – 22. avgust

Predstavnici ovog horoskopskog znaka, ukoliko već nisu našli srodnu dušu, pronaći će je u 2024. godini! Vaša potraga i godine čežnje, patnje i razočaranja su završene.

Osoba koju ćete upoznati na nekom društvenom događaju na leto oboriće vas s nogu. I ne samo to, biće to veza o kojoj ste celog života maštali.

Poverenje, podršku i strast, koje nikako niste mogli da spojite u jednoj osobi, a koji su vam uvek bili preko potrebni, pronalazite u novom partneru.

Pročitajte: Ove nedelje Vage bije loš glas, Bikovi posebno emotivni, a jedan znak je u ozbiljnom problemu

Nemojte da previše oklevate, otisnite se u avanturu i recite “da” – nećete se pakajati.

Gušter

13. decembar – 9. januar

Vaša sreća u 2024. godini je u skladu, miru i duhovnom preobražaju koji će vam otvoriti nove vidike i pomoći da drastično poboljšate kvalitet života. Drugim rečima, za vas će u 2024. biti svega!

Što se finansija tiče, situacija će od jeseni biti izuzetno povoljna, imaćete odličnu priliku da uvećate budžet i čak prištedite za neka lepa putovanja.

Duhovna transformacija će se najviše primetiti na polju ljubavi, gde iza sebe ostavljate toksične odnose i ljude koji su vas povređivali.

Lepota svega je što nećete biti tužni, već preporođeni. I to će vam otvoriti vrata za nove ljubavi, bez straha, rezervi, sumnji…

Izvor: Stil

Strelca, Bika, Vagu i Vodoliju očekuje 10 godina blagostanja, njihovi napori daće fantastične rezultate

script type="text/javascript" src="//delivery.r2b2.io/get/luftika.rs/generic/in-media">
43 Shares
Share via
Copy link