Horoskop Horoskopski znakovi

Ova 3 dana u februaru 2023. donose najpovoljniju energiju i atmosferu

devojka horoskop

U februaru već naziremo kraj zimi i sve polako počinje da miriši na proleće.

Astrolozi ističu da će u februaru biti 3 posebno pozitivna dana, odnosno dana moći. Svaki od tih dana možete sresti nove prilike na putu. Tražite ih u svim događajima koji vam se sada dešavaju.

2. februar – datum ogledala

Ovog dana niz 02-02 predstavlja datum ogledala i on nam pomaže da otvorimo oči za ono što se dešava i shvatimo značenje događaja koji su se odigrali u bliskoj prošlosti.

To je dan kada ljudi treba da razmišljaju detaljnije, kao i da se ponašaju u skladu sa planovima. Broj 2 pojačaće snagu volje, daće vam energiju, motivaciju i želju da preuzmemo liderske kvalitete.

5. februar – Kvadrat Venere i Marsa

To je povoljan aspekt koji može imati značajan uticaj. To će biti dan snage, povoljan za bavljenje poslovima, ali i za posvećivanju ljubavi.

Ako želite, možete da se opustite i odmorite. Možete ostati kod kuće, opustiti se ili otići sa prijateljima ili nekom značajnom osobom na zanimljivo mesto.

11. februar – Merkur ulazi u Vodoliju

Treći dan moći je dan kada Merkur ulazi u Vodoliju. U Vodoliji se ova planeta oseća veoma dobro. To znači da će se 11. februara u svakom od nas probuditi želja za znanjem, naukom i novim veštinama. Slušajte svoju intuiciju ovog dana i nemojte se plašiti da radite ono što vam je potrebno.

Od 11. februara dolazi period kada će svaka osoba postati bolja. Čak i ove subote možete bezbedno da promenite situaciju – sredite dom, kupite novi nameštaj, idite na putovanja.

Izvor: Sensa.rs

Kineski horoskop za ova četiri znaka predviđa tešku 2023. godinu

Marija Jovanović

♉ ♓
Rođena nežna i ratoborna. Obožava Bulgakova, Monea i astrologiju. Diplomirani profesor književnosti.

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

100 Shares
100 Shares
Share via
Copy link