Horoskop Horoskopski znakovi

3 horoskopska znaka do 23. oktobra doživeće ljubavni brodolom

raskid-horoskop

Saturn je 4. juna ušao u svoj retrogradni hod i u njemu će biti sve do 23. oktobra. Retrogradni Saturn najviše utiče na ljubavne i romantične odnose, pa će veliki broj onih koji su nezadovoljni svojim emotivnim vezama poželeti da menjaju stvari.

Razvodi i raskidi nikada nisu prijatni, ali nekada su neophodni. Emotivni nezreli možda i neće okončati svoje veze, ali će dobiti neke važne lekcije.

Astrolozi izdvajaju 3 znaka koje očekuju raskidi i razvodi do 23. oktobra 2022. godine:

Ovan

Tokom perioda pred nama Ovnovi će shvatiti da su neki odnosi nepopravljivi, ma koliko truda da ulože. Ipak, moraju paziiti na koji način okončavaju svoj odnos.

Retrogradni Saturn naplaćuje karmičke dugove i od ključne je važnosti da budu fer i otvoreni i da ni po koju cenu ne dozvole da njihov partner emotivne stvari saznaje od nekog drugog.

Blizanci

Pripadnici ovog znaka tokom retrogradnog Saturna najverovatnije će izgubiti osećaj zaljubljenosti prema osobi sa kojom su u emotivnom odnosu.

Retrogradni Saturn Blizance podstiče da planiraju svoju narednu vezu i to sa takvom lakoćom kao da se prethodna nikada nije ni dogodila. Ipak, treba da budu pošteni i ne ostavljaju drugu osobu u neznanju, već jasno iznesu razloge za raskid.

Rak

Pripadnici ovog znaka dugo traže razloge i opravdanja za izlazak iz odnosa koji im ne prija, ali sada će shvatiti da je došao odsudni trenutak za kraj.

Partner će možda biti i iznenađen ovakvim potezima, ali Rakovi to moraju uraditi na način za koji misle da je najbolji za njih, ali i za njihovog partnera. Dudo je ova odluka „kuvala“ u njima, a sada će je konačno sprovesti. Iako će partner želeti pomirenje, rakovi su već odlučili da krenu svojim putem.

Žene rođene u ova 3 znaka procvetaće posle 50. godine, životna čarolija tek počinje

Marija Jovanović

♉ ♓
Rođena nežna i ratoborna. Obožava Bulgakova, Monea i astrologiju. Diplomirani profesor književnosti.

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

OGLAS

Share via
Copy link