Horoskop Horoskopski znakovi

13 stvari koje razume samo Jarac

U senci

Niste zainteresovani da budete u centru pažnje i rado ćete prepustiti tu ulogu bilo kome drugom. Čak i kada je karaoke veče vi se nudite kao prateći vokal.

[fliiby]https://flii.by/file/i2z96ltf3xd/[/fliiby]

Sarkazam

Vaš nivo sarkazma prevazilazi sve granice verovatnog, bez imalo truda. To je dar, zaista.

Rizik

Ukoliko svi koje poznajete rizikuju na neki način, vi ste osoba koja to ne čini. Bilo da je emotivno ili finansijski, ako ne postoji šansa da 100% dobijete, vi ne učestvujete.

Zabava

Većina ljudi je najsrećnija kada pije ili kada partija, ali vi ste najsrećniji kada odgovorno dostižete svoje ciljeve. Ovo možda zvuči kao da ste iz 1950, ali to ste jednostavno vi.

Novac

Vi imate simbol za euro tamo gde su vam bile oči. Međutim, to što vi volite da zarađujete novac, ne znači da ste loš čovek. To znači da ste ili već bogati, ili da ćete biti bogati.

Prijateljstvo

Možete se slagati sa bilo kim, ali se držite nekolicine prijatelja. Iskreno, kome je potrebno više od dva prijatelja? Šta biste radili sa toliko brojeva u telefonu?

Analiziranje

Ukoliko postoji način da nešto, bilo šta, preanalizirate do koske, pronaći ćete taj način. ,,Šta? Neko se bezazleno našalio? Verujem da ću naći način da to protumačim kao bolni komentar namenjen da me uništi!“

Čistoća

Možda vam je odeća svuda po podu, ali taj pod je ekstremno čist. Možda zvuči čudno, ali vama ima smisla.

Saznajte koliko je veliko srce Jarca

Marija Jovanović

Marija Jovanović

♉ ♓
Rođena nežna i ratoborna. Obožava Bulgakova, Monea i astrologiju. Diplomirani profesor književnosti.

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

PARTNERI SAJTA


608 Shares
608 Shares
Share via
Copy link