Horoskop Horoskopski znakovi

Škorpiju, Lava, Vodoliju i Bika očekuje najteža godina ikad, pomračenje Meseca donosi paklene izazove

devojka-mesec

Pojedini astrolozi smatraju da se uticaj pomračenja Meseca može osetiti već sad, iako ono nastupa tek u novembru.

Ono što ovo pomračenje Meseca razlikuje od svih dosadašnjih je to da je u pitanju najduže pomračenje u istoriji, a zbog njega će ostatak 2022. biti posebno težak za ova četiri znaka.

Lav

Astrološke promene koje su pred nama najviše će imati uticaja na vašu karijeru, zbog čega je teško predvideti u kojem će se smeri promene događati. S jedne strane je moguće da vam se dogodi veliki neočekivani uspehi, ali je isto tako moguće i da stvari krenu nizbrdo.

Dobro razmislite koliko ste zadovoljni gde je vaša karijera danas, koliko ste na poslu cenjeni i koliko se šanse daje vašim potencijalu. Ako iz bilo kojeg razloga niste zadovoljni, budite hrabri i nađite novi posao, ne toliko zbog prošlosti i trenutne situacije koliko zbog budućnosti.

Škorpija

Velike promene za vas su prirodna pojava. Vi se ne bojite novog i drugačijeg, ali ono na šta morate da obratite pažnju je to da bi vas intenzivne promene koje su pred vama mogle da iscrpe emocionalno i izbace vas iz koloseka. Slobodno udovoljavajte potrebi za kreativnošću, samo poštujte one koji vas upozoravaju na opasnost od brzopletih odluka.

Vodolija

Vodolije će osetiti uticaj na polju porodice i emocija. Stiže vreme u kojem ćete biti osetljiviji i emocionalniji nego inače, a mučiće vas i neka pitanja u vezi sa porodicom koja vas do sada nisu mučila i koja će zahtevati brzo donošenje odluka. Ne opterećujte se težinom emocija jer je ovo trenutak u kojem ćete se napokon uhvatiti u koštac s njima.

Bik

Možda stvari neće ići kao što ste planirali, ali je ovo idealno vreme da se pripremite za sve ciljeve koje ste si zadali. Vreme je da zaboravite na sve stare navike, a pogotovo one koje su stajale na putu do ostvarenja vaših snova, da iz života izbacite stare obrasce ponašanja i počnete sa treniranjem impulsivnosti i spontanost.

Izvor:

Ovan, Blizanci i Strelac dobijaju supermoći, mlad mesec 28. jula ulazi u znak Lava

Marija Jovanović

♉ ♓
Rođena nežna i ratoborna. Obožava Bulgakova, Monea i astrologiju. Diplomirani profesor književnosti.

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

370 Shares
  • Facebook
  • Twitter
  • LinkedIn
  • More Networks
Copy link
Powered by Social Snap