Horoskop Horoskopski znakovi

Mlad mesec Biku 19. maja donosi žetvu nagrada i otkriva šta nas čini istinski sretnim

devojke

Mlad Mesec u Biku događa se 19.5. u 16:53h. Ovaj pozitivan mladi Mesec u Biku ojačaće i izdašna prisutnost Jupitera u Biku i Plutona u Vodoliji. I samo da stvari budu malo povoljnije, Merkur, stručnjak za komunikacije, kreće direktno. S ovom snažnom energijom, imamo priliku napraviti važne promene u našim životima.

Vreme je da napravimo neke čvrste i realistične planove i da pripremimo pozornicu za žetvu nagrada. Uticaj mladog Meseca najviše će osetiti Bik, Lav, Škorpija, Vodolija, te Blizanci, Devica, Strelac i Ribe.

Mlad Mesec u Biku označava početak novog ciklusa. Ovaj mladi Mesec u znaku Bika drži vibraciju uzemljenja, dopuštajući nam da ponovno uravnotežimo naše biće i ponovno se povežemo sa stanjem lakoće. Dobro je vreme da se posvetite osobnim ciljevima koji izražavaju pozitivnu energiju znaka Bika.

Vreme je za uživanje u jednostavnim zadovoljstvima života. Vreme je da zastanemo i pomirišemo ruže i postanemo svesniji onoga što čini da se osećamo ugodno i sigurno. Ovo je dobar ciklus u kojem treba preispitati svoj odnos prema novcu i imetku i otkriti što nas uistinu čini sretnima i ispunjenima.

Mesec se oseća dobro u postojanom Biku. Doista, priroda Bika ima temeljan uticaj na naš najpromenjiviji i najneraspoloženiji planet. Ovde se Mesec može opustiti i posedovati trenutak.

Glavni razlog za udobnost koju Mesec oseća u Biku ima veze s činjenicom da Venera vlada ovim znakom. Venera i Mesec duboko su kompatibilne planete, poput sestara koje dele tajne, poverenje i razumevanje. Mesec ne treba toliko raditi da bi bio viđen u Biku. Lakše može zračiti svojom svetlošću. Za nas to znači više emocionalne jasnoće, mekoće i ljubavi prema onima u našim životima.

Bik je povezan s materijalnim dobrima, hranom, novcem, vrednostima, stvarima ove zemlje (radije nego onima od duha). U skladu s tim, trebali bismo postaviti namere oko tema Bika, koje se u konačnici tiču novca, bogatstva, finansijske dobiti, sigurnosti, luksuza.

Ovaj pozitivan mladi Mesec u Biku ojačaće i izdašna prisutnost Jupitera. I samo da stvari budu malo povoljnije, Merkur, stručnjak za komunikacije, ići će direktno nakon klimave retrogradnosti sredinom maja, baš za vreme ovog mladog Meseca.

Bićemo sposobniji pretočiti u reči ono što nam je duboko u srcu. Izrazite se oko ove lunacije jer je Merkur sada čist i slobodan. Kao takav, naš ljubavni jezik, potkrepljen Venerom, Mesecom, Merkurom, biće manje iskrivljen nego što je mogao biti tokom retrogradnog kretanja.

Bik je znak koji se povezuje sa stabilnošću i sigurnošću, a to je upravo ono što se nudi pod ovim mladim Mesecom. Kako možete stvoriti više sigurnosti u svom životu? Koje korake možete poduzeti da biste se osećali stabilnije i sigurnije u sebi?

Problemi koji se pojavljuju u vreme ovog mladog Meseca mogu biti povezani s podsvesnim osećajima nesigurnosti ili manjka samopoštovanja. Obratite pozornost na bilo što neugodno što se pojavljuje u ovom trenutku i vidite igra li vaša nesigurnost neku ulogu.

Naginjanje prema bilo čemu što vam stvara neugodu takođe je dobra praksa koju možete isprobati. Zapamtite, osećaj nelagode je znak da rastete! Oslanjajući se na osećaj, saznaćete šta je u njegovom korenu. Ne trebaju vam svi odgovori, često je dovoljno samo imati određenu svest. Nastavite li to praktikovati tokom života, na kraju ćete uvideti da vam sve manje stvari smeta!

Kad ne žurimo stalno; kada ne živimo iz mesta oskudice; kada smo povezani sa svojom istinskom snagom, teško je pustiti nesigurnosti unutra. Život će se uvek kretati i menjati oko nas, ali naše unutrašnje biće je mesto gde stvarno možemo stvoriti istinsku i dugotrajnu sigurnost koja će nas pratiti gde god idemo.

Bikom vlada planet Venera, koji je povezan s ljubavlju, lepotom, novcem, vezama i užitkom. Upijanje nekih blažih vibracija ovog horoskopskog znaka može nas podsetiti da usporimo i pronađemo zadovoljstvo koje sledi kada nađemo vremena za stanku i jednostavno uživamo u životu.

Šta vas teši? Šta vam donosi osećaj toplog zagrljaja? Šta vam omogućuje da spustite gard i primite toplinu i podršku sveta oko vas? To su dobra pitanja – oslonite se na te ideje pod ovim mladim Mesecom. Radite na tim temama kako biste sebi pružili osećaj ugode na bilo koji način.

Jedna korisna stvar koju treba zapamtiti pod ovim mladim Mesecom u znaku Bika je da ne trebamo tražiti velike stvari. Mala, jednostavna zadovoljstva ili uživanja mogu biti jednako učinkovita. Dajte sebi dopuštenje da usporite. Dajte prednost malim zadovoljstvima i uživanjima i pogledajte kako vam ona menjaju raspoloženje.

I Jupiter i Pluton bit će na nula stupnjeva svojih znakova zodijaka pod ovim mladim Mesecom. Jupiter će biti u Biku, a Pluton u Vodoliji. Ovo je vrlo snažna dinamika energije koja teče kosmičkim nebom koja će biti pojačana energijama mladog Meseca.

Nula se smatra visoko karmičkim stupnjem zodijaka i ukazuje na dolazak u to stanje nulte tačke. Ovo je stanje neutralnosti u kojem ništa nije tamno i ništa nije svetlo. U nultom stanju, mi smo Jedno sa svim životom. I u ovom nultom stanju dolazi do stvaranja.

Jupiter i Pluton na nuli, otključavaju moćan portal energije koji možemo koristiti za očitovanje i stvaranje nove vizije za naše živote. Takođe možemo odaslati ovu energiju ravno u naš solarni pleksus, kako bismo napunili svoje osećaje svrhe, moći i unutarnje snage.

To nam može pomoći u jačanju naših osećaja motivacije, pomažući nam da dobijemo inspiraciju za stvaranje čvrstih, utemeljenih temelja za sebe. Takođe nas može podržati u sprovođenju naših namera u život.

Mlad Mesec u Biku 2023. donosi nekoliko različitih struja energije s kojima možemo raditi, no većina nas će imati koristi ako se prilagodi uzemljenim, stabilizirajućim vibracijama koje nudi.

Sada možete identifikovatisvoje strahove. Razotkrijte ih, dopustite sebi da ih čujete. Zapišite ih tako da budu na svetlu, a onda ćete jednostavno otkriti da više nemaju takav stisak.

Prošli smo kroz mnogo transformativnih energija u poslednje vreme, tako da će biti korisno odvojiti malo vremena za centriranje i vraćanje tela i uma natrag u tačku nultog stanja.

S ovog mesta tada možemo razmišljati o povećanju naše energije i manifestovanju kroz naše moći stvaranja.

S ovom snažnom energijom, imamo priliku napraviti važne promene u našim životima. Vreme je da napravimo neke čvrste i realistične planove i da pripremimo pozornicu za žetvu nagrada naših novih početaka, koliko god male ili velike bile.

Znajte da dobjate podršku da se uzemljite i krenete s tokom.

Uticaj mladog Meseca najviše će osetiti Bik, Lav, Škorpija, Vodolija, te Blizanci, Devica, Strelac i Ribe.

Izvor: Atma

Blizanci, Lav i Strelac do avgusta 2023. biće na emotivnom ispitu i ući u novu ljubavnu priču

Čitajte Luftiku na Google vestima

Marija Jovanović

♉ ♓
Rođena nežna i ratoborna. Obožava Bulgakova, Monea i astrologiju. Diplomirani profesor književnosti.

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

Share via
Copy link