Horoskop Horoskopski znakovi

3 horoskopska znaka kojima će se život okrenuti naglavačke u aprilu

žena horoskop
Foto: Shutterstock

April 2023. može se nazvati “vatrenim” mesecom. Sunce i Jupiter biće u Ovnu, a u istom znaku dogodiće se i prvo pomračenje u ovoj godini.

S obzirom na to da je Ovan zadužen za početak nečeg novog, to će svakako „naterati“ neke znakove da deluju vrlo odlučno i doslovno promene život u jednom danu.

Najvažnije promene dogodiće se u životima tri horoskopska znaka – onih ljudi čije su lične planete u natalnim kartama u vatrenom elementu.

Ovan

Predstavnici tog znaka imaće želju da ceo život započnu ispočetka, kao da je to poslednja prilika i više se ne može odlagati. Stoga, Ovan može odlučno i iznenada da promeni posao, promeni svoj izgled ili imidž, a takođe može da razmišlja o razvodu ili braku.

I pomračenje će uticati na vaš odnos prema sebi i prema drugima, kao da ćete shvatiti da želite da promenite sebe, svoju okolinu i da živite drugačije.

Zato, šta god odlučili da promenite, doneće vam rast, ma koliko bilo zastrašujuće ono što ste učinili.

Lav

Lavovi će se probiti na nove percepcije stvarnosti. Očekujte da ćete od cenjene osobe dobiti neke savete ili motivaciju koja će vam biti odskočna daska. Ova energija vam se može okrenuti glavom i možda ćete biti malo preplavljeni.

Glavne promene mogu se odnositi na ideje za obrazovanje, putovanja ili neku vrstu međunarodnog projekta.

Strelac

Za predstavnike ovog znaka može doći do iskoraka i radikalne promene na planu dece – na primer, može doći do trudnoće, rođenja deteta ili kod odrasle dece do lepog i veselog događaja.

Možda ćete razmišljati i o otvaraju ličnog posla ili ćete imati novi hobi koji može biti vezan uz sport.

Iznenada ćete se i zaljubiti i uploviti u novu vezu koja će vam pružiti više sreće, samopoštovanja i radosti, tako da ćete se osećati još življima.

Izvor: Alo.rs

Horoskop za Mars u Raku od 25. marta do 19. maja: Važan period za Bika, Lav mora da preseče sa starim navikama

script type="text/javascript" src="//delivery.r2b2.io/get/luftika.rs/generic/in-media">
101 Shares
101 Shares
Share via
Copy link