Horoskop Horoskopski znakovi

Veza sa ova 4 horoskopska znaka puna je izazova

horoskop par
Foto: Shutterstock

Zatvoreni, suzdržani, samostalni ili previše poslovni u svakom odnosu – astrolozi kažu da ih je teško voleti.

Nije lako biti u vezi sa ova četiri horoskopska znaka.

Devica

Device je najteže voleti. To je zbog njihove samostalne prirode i nesposobnosti da se otvore ljudima. Vezama pristupaju analitički, a ne romantično, što ih čini distanciranima i teškima za zajednički život.

One se oslanjaju na sebe i uverene su da ne trebaju nikoga. Ako s vremenom uspeju steći poverenje u partnera, otvoriće se ljubavi.

Škorpija

Škorpije su zatvorene i nemoguće ih je pročitati, zbog čega je prilično teško shvatiti što žele od veze. Njihov se partner može svojski truditi ugoditi im, ali osećaće da nikako ne može zadovoljiti mračnu Škorpiju.

Nestabilni su u svojim emocijama, što dovodi do toga da su u jednom trenutku strastveni, a već u idućem hladni kao led.

Vodolija

Vodolije su suzdržane i rezervisane i nemoguće ih je najerati da se otvore. Ne vole da pokazuju slabosti, a svesni su da ih ljubav može dovesti u ranjivi položaj.

Zatvoreni su i ne žele da pokazivaju emocije pa im je teško da nekoga puste u svoje srce. Treba im osoba kojoj će moći neizmerno da veruju pre no što joj se prepuste.

Jarac

Jarčevima je njihova praktična priroda glavna prepreka u pronalasku ljubavi. Svakom odnosu pristupaju kao poslovnoj transakciji, što ne ostavlja puno prostora za ljubav.

Teško ih je naterati da otvore srce, zbog toga će se partner uvek pitati oseća li Jarac išta prema njemu ili je ušao u vezu jer je zaključio da je to praktičan i isplativ potez.

Izvor: Alo.rs

Kakav ste prijatelj prema horoskopskom znaku?

Čitajte Luftiku na Google vestima

Marija Jovanović

♉ ♓
Rođena nežna i ratoborna. Obožava Bulgakova, Monea i astrologiju. Diplomirani profesor književnosti.

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

170 Shares
170 Shares
Share via
Copy link