Magazin

Danica Ristovski bivšem mužu Lazaru poslala snažnu poruku: Mislio si da ću plakati? (FOTO)

danica i lazar
FOTO: Stefan Tomasevic/ATAImages

Danica Ristovski je pune četiri decenije bila u skladnom braku sa poznatim glumcem, da bi se pre nekoliko meseci par razveo. Danica je nastavila dalje sa svojim životom, ali je bivšem suprugu poslala snažnu poruku.

Mnogi su se zapitali kako će glumica, koja je mnogo godina provela posvetivši se porodici, sinovima i suprugu, pa zbog toga na neko vreme stopirala i svoju karijeru, podneti ovaj udarac. Ipak, Danica Ristovski posle razvoda svoj život je nastavila punom parom, posvetivši se poslu više nego ikad.

Naime, iako je dugo nismo videli u javnosti, jedna od omiljenih zvezda serije „Igra sudbine“ pojavila se na premijeri 500-te epizode sa širokim osmehom. Ispunjena, srećna i ponosna na projekat na kome već treću sezonu za redom posvećeno radi, Danica Ristovski harizmom je prisutne ostavila bez daha.

danica-ristovski-bosko-karanovic
Foto: Boško Karanović

Primetili su mnogi da Danica Ristovski posle razvoda zrači, da izgleda bolje nego ikada, a u tome su pročitali i jasnu poruku upućenu bivšem mužu, da nema predaje, čak ni posle kraja jedne, četiri decenije duge priče i da je glumica čvrsto rešena da za nju sada nastupaju još bolji dani.

Izvor: Story

Beograđanki pukao film: 13 užasnih stvari koje sam trpela od svekrve – od A do Š! (FOTO)

Redakcija Luftika.rs

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

176 Shares
  • Facebook
  • Twitter
  • LinkedIn
  • More Networks
Copy link
Powered by Social Snap