soundlovers-Niki-Belucci

Muzički festival Soundlovers u Zrenjaninu ovog leta postaje trodnevna manifestacija, a trajaće od petka 24. jula do nedelje 26. jula, u letnjoj kino bašti pored Gradske kuće. Prve dve večeri zadržavaju pravac progressive house muzike, dok je treće veče rezervisano za hip hop, trap i r`n`b ritmove.

Soundlovers festival, koji sada dolazi u svom sedmom izdanju, svake godine poseti oko 6.000 gostiju, a organizatori su uvereni da će sada srušiti taj rekord.

– Ove godine spremamo nešto zaista posebno, mnogo scenskih efekata koje do sada nisu korišćeni u Zrenjaninu, uz besprekoran zvuk i zaista vrhinske izvođače učinićemo sve da ljubitelje festivala oduševimo i ove godine – kaže direktor festivala Milan Slavić.

soundlovers-cover

Kako prenosi portal Ilovezrenjanin, festival ove godine beleži rekordnu pretprodaju u Zrenjaninu i Novom Sadu.

Promotivna cena karata od samo 490 dinara za trodnevni komplet rasprodao se tokom marta. Nova cena kontingenta karata za trodnevni komplet trenutno se prodaje po ceni od 690 dinara, a cena će se uvećavati kako se festival bude bližio.

Muzički festival Soundlovers poznat je po izboru odličnih ženskih disk džojeka. Neretko žene na festivalu prirede bolji provod od muških izvođača, iako mnogi to teško priznaju.

– Nakon odličnih dama sa domaće DJ scene, ali i zaista fenomenalnih nastupa koji su oduševili publiku Viktorije Mecker i Niki Beluči, ovoga puta nove DJ dame dolaze nam iz Ukrajine. Pažljivo smo birali izvođače za ovu godinu i svim posetiocima obećavamo nezaboravan provod – kazao je Slavić.

Više o samom festivalu možete da pročitate na: Soundlovers Music Festival   .

Luftika / Foto: Milan Babić

 

PROGRAM

 

PETAK, 24. jul
Double bass (ex Mirko & Meex) – SERBIA / BG
Vanillaz – CRO

vanillaz
DJ Miloš Stankić – BiH

SUBOTA, 25. JUL
DJ La Costa – SERBIA (Kafemat rezident) / NS
Delicious Ladies – UKRAINE

Delicious-ladies-soundlovers
Zap Me Strobe – SERBIA / BG

NEDELJA, 26. JUL
DJ Chevu (Pure) – SERBIA/ZR
Friday Swag  – SERBIA/BG

swag
DJ Mooka – SERBIA/BG

Ostavite komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here