Magazin

TRAGEDIJA u Zrenjaninu: Nastavnica ubila muža pred očima petogodišnje ćerke?!

ubistvo-zrenjanin

Uzrok ove porodične tragedije, u kojoj je nekadašnja profesorica opštetehničkog obrazovanja u zrenjaninskoj osnovnoj školi, usmrtila svog supruga i to, navodno, pred očima njihove petogodišnje ćerkice, za sada nije poznat

U jutarnjim časovima u zrenjaninskom naselju Bagljaš, u ulici Heroja Pinkija, četrdesetjednogodišnja Stanislava M. je, kako se sumnja, sa više uboda nožem, usmrtila svog, dve godine mlađeg supruga Branislava, programera u zrenjaninskoj uspešnoj programerskoj kompaniji, nakon čega je uhapšena i određen joj je pritvor u trajanju 48 sati.

Uzrok ove porodične tragedije, u kojoj je nekadašnja profesorica opštetehničkog obrazovanja u zrenjaninskoj osnovnoj školi, Petar Petrović Njegoš, usmrtila svog supruga i to navodno pred očima njihove petogodišnje ćerkice, za sada nije poznat, pišu “Novosti“.

Muškarac je pronađen kako leži na asfaltu u lokvi krvi, a nakon što je na lice mesta stigla Hitna pomoć, on je izdahnuo.

Prema prvim informacijama, Stanislava B. je radila do pre godinu dana kao nastavnica opštetehničkog obrazovanja u OŠ Petar Petrović Njegoš, a onda je dala otkaz.

Navodno se razbolela i imala je psihičkih problema.

Kako RTV Santos saznaje, nije bilo prijavljivano nasilje u porodici ranije.

Branko MEDENI izašao iz zatvora: Iza rešetaka proveo 43 godine zbog ubistava i silovanja

Redakcija

Redakcija

Delimo tekstove koji vrede. Jer vrede!

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

PARTNERI SAJTA


111 Shares
111 Shares
Share via
Copy link