Srbija Vesti

Zoran Marjanović prebačen u grupnu ćeliju, ima 3 cimera, jedan osumnjičen za pljačku

zoran-marjanovic-hapsenje
FOTO: NENAD KOSTIĆ

Nakon što je 22. jula vraćen u pritvor pošto ga je Viši sud u Beogradu osudio na maksimalnu kaznu od 40 godina zatvora zbog ubistva supruge, pevačice “Granda” Jelene Marjanović, Zoran Marjanović izašao je iz izolacije i prebačen je u grupnu ćeliju u Centralnom zatvoru, piše Kurir.

Marjanović, kako portal saznaje, ima trojicu cimera, s kojima provodi 24 sata dnevno, ali oni nisu poznati javnosti. Jedan od njih osumnjičen je za pljačku.

– Marjanović je nedavno prebačen u redovan smeštaj, pošto je prošao preventivni karantin kroz koji prolaze svi oni kojima je određen pritvor. Sada je u sobi sa još tri osobe – potvrdio je izvor Kurira.

– Među njima nema nikakvih problema. Marjanović nema nikakve posebne zahteve, poštuje kućni red i skroz se normalno i uobičajeno ponaša – dodaje Kurirov sagovornik.

Vreme iza rešetaka uglavnom provodi čitajući knjige koje mu je porodica dostavila i priča o muzici.

– Cimere je interesovalo sve o njegovom slučaju kad je prebačen o ćeliju. On malo govori o tome, ali često pominje ćerku, koja mu puno nedostaje. Nada se da će Centar za socijalni rad, koji treba da odluči o daljoj sudbini devojčice, dozvoliti da je uskoro vidi. Ostavlja utisak da veruje u to da će se uskoro ponovo naći na slobodi, jer i dalje ponavlja da nije ubio suprugu – dodaje sagovornik.

jelena zoran marjanovic

Najpoznatiji srpski pritvorenik, prema njegovim rečima, redovno prati vesti i sluša šta se u javnosti govori o njegovom slučaju.

Porodica je Zorana Marjanovića već posetila u pritvoru i donela mu sve stvari neophodne za boravak u Bačvanskoj ulici, a stigao mu je navodno i paket. Presuda mu još nije uručena – dodaje Kurirov sagovornik i objašnjava da će i ona biti poslata Zoranu na adresu na kojoj je sada, kao i da će i sam moći da se žali na nju.

Podsetimo, sudsko veće Višeg suda u Beogradu proglasilo je Zorana Marjanovića krivim za ubistvo supruge 2. aprila 2016. na nasipu u Crvenki u Borči. Kako je sudija navela, na osnovu izvedenih dokaza, veće smatra da je Zoran iskoristio Jelenino poverenje, zadao joj više udaraca u glavu predmetom koji nikada nije pronađen. U vreme zločina isključio je svoj mobilni telefon, potom pozvao policiju i prijavio Jelenin nestanak, a zatim učestvovao u potrazi za njom.

Izvor: Kurir.rs

Zoran Marjanović se oglasio iz zatvora, sve mu ovo liči na neku bajku

OGLAS

Share via
Copy link