Magazin Srbija

Psiho-dete Zoran Marjanović posećivao ‘grad mrtvih’ i već sa 10 godina izazivao jezu (VIDEO)

Zoran Marjanović kao dete
Foto: Zoran Marjanović

Zoran Marjanović je bio, u najmanju ruku, prilično čudo dete. Zapravo bio je psiho koji je tvrdio da putuje u grad mrtvih detaljno objašnjjavajući koga sreće na svojim „astralnim putovanjima“.

On je u petak (22. 07. 2022) osuđen na 40 godina zatvora zbog ubistva svoje supruge Jelene Marjanović, a evo šte je pričao još kao desetogodišnji dečak.

Naime, on je svojim „putovanjima“ i razdavajanju duše od tela te prolasku kroz astralne nivoe naširoko pričao pred kamerama tada čuvenog časopisa namenjenog paranormalnim pojavama. Te 1990. godine za „Treće oko“ je otkrio da još od sedme godine doživljava astralnu projekciju u snu, a njegov intervju izaziva jezu.

Sve u svemu, ne zna se šta je izopačenije, pitanja novinarke ili odgovori jednog desetogodišnjaka.

„Astralni svet je grad mrtvih, kako bi se reklo. U snu, kad zaspim, išao sam do prvog nivoa astrala“, započeo je Zoran priču, začuđujuće zrelim načinom izražavanja za dete osnovnoškolskog uzrasta.

„Ima četiri negativna nivoa i sedam pozitivnih. Možda ih ima i više, ali ja sam samo četiri prošao. Negativni su za ubice i za one koji ne rade pozitivno. Tamo sam video ljude koji i nisu baš ljudi. Tamo je crno-belo sve. To su napaćenici sve. Ima i nivo samoubica. Zavisi kako su se ubili, tako i izgledaju“, nastavio je priču Marjanović, a zatim obrazložio da u pozitivnim nivoima žive astralna tela pozitivnih ljudi.

„Tamo sam video dvorac, travu i šume. Sve je normalno, samo što sve što se tamo nalazi ima svoj sjaj“, poručio je Zoran i otkrio da nije razgovarao ni sa kim u astralu, ali da je jedna osoba bila njegov vodič.

CIRKUS! Zoran Marjanović umesto u zatvor otišao u kafić, pa se mercedesom odvezao kući

OGLAS

2.8K Shares
2.8K Shares
Share via
Copy link