Magazin

Znamo za Vasu Ladačkog, a znate l’ Kesićevu priču o Jutki iz Brusa? (VIDEO)

kesic jutka

Prva epizoda nove sezone satirične emisije „24 minuta sa Zoranom Kesićem“ emitovana je sinoć, a kako je popularni voditelj i najavio sve njegove pesme koje ne stanu u emisiju, ili budu previše kompromitujuće, biće okačene na Jutjub kanal.

Prva u nizu takvih numera je „Znate l’ priču o Jutki iz Brusa?“. Tako je jedna teška priča dobila svoj satirični oblik osudom bahatih i pobesnelih funkcionera, piše portal Kaleidoskop.

„Volkao je, želkao je mnoge, malo pipne, malo stisne… Može da ti ukine sve prava, svemoćan je i svi ga se plaše…“, pevao je Kesić.

Milutina Jeličića Jutku, predsednika opštine Brus, optužila je njegova bivša sekretarica Marija Lukić da ju je seksualno uznemiravao, zbog čega ga je prijavila sudu i govorila na televiziji i u javnosti.

Ostavka koje nema

Iako je njegova ostavka najavljena, još uvek se nije desila, zbog čega je javnost dodatno izrevoltirana.

Jutka, koji je pre više od sedam dana najavio svoju ostavku, jer mu se sudi zbog optužbi za seksualno uznemiravanje, i dalje je na toj funkciji i namerava da organizuje sebi miting podrške, preneli su mediji juče.

Prinudna podrška

Jeličić je osmislio da se narednog četvrtka, navodno spontano okupljeni sugrađani, usprotive njegovoj ostavci, dajući mu podršku i „zamole“ ga da ostane na čelu opštine.

Zahtev za prisustvo na mitingu podrške poslat je svim odbornicima, zaposlenima u opštini, javno-komunalnim preduzećima, zdravstvenim ustanovama i ostalima, čiji posao direktno ili indirektno zavisi od republičkih ili lokalnih vlasti, javio je list Danas.

Jutka je počeo da poziva ljude na predstojeći skup, uglavnom ih uslovljavajući da će ostati bez posla ako se ne pojave.

Pogledajte video iz sinoćne emisije „24 minuta sa Zoranom Kesićem“.

Čemu služi novinar u Srbiji kada nam na Guglu pobeđuje “Zadruga”?

Redakcija

Redakcija

Delimo tekstove koji vrede. Jer vrede!

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

255 Shares
255 Shares
Share via
Copy link