obama-izbori
Izvor: Pixabay ©
Tribine

Znate li kako izgledaju izbori u SAD-u?

Svakog poslednjeg utorka u mesecu, Američki kutak organizuje Interaktivno predavanje „PolitikUS“.Predavanje je osmišljeno kao mesto, gde će se svi zainteresovani građani informisati o aktuelnostima iz američke politike, gde će moći da prate aktuelnu kampanju za predsedničke izbore u SAD, kao i da poslušaju analize kako moderatora, tako i gostiju, te da naposletku, ukoliko to žele, iznesu sopstveno mišljenje.
Na predavanju u utorak, 29. 12. upoznaćemo se malo detaljnije sa pravilima izbora predsedničkih kandidata u Republikanskoj i Demokratskoj partiji, kao i sa viđenjima, eminentnih američkih analitičara o eventualnim kandidatima na izborima u novembru iduće godine.
Ukoliko želite da nam se pridružite, prijavite se putem sledećeg linka: https://goo.gl/AlRiub

Ne zaboravite da lajkujete Luftiku

U ovom polju je oglasni blok koji može izgledati napadno i ružno. Ako uzrokuje loše iskustvo, izvinte zbog toga. Privremenog je karaktera Skrolujte ispod za još tekstova. 
loading...
Slađana Zličić

Slađana Zličić

Voli da putuje i piše, zavisna od slatkiša, lepih gestova, dobrih filmova i šopinga. Diplomirani novinar, zaljubljenik u more i sunce, snalazi se i u kuhinji, a jednog dana živeće u Rimu.

Dodaj komentar

Klikni da komentarišeš

Share Follow Tweet Share Share