Horoskop Horoskopski znakovi

Znaci koji obožavaju da budu podređeni

Lisice, vezivanje, lupkanje, bičevi i druge igračke za odrasle pojedinim horoskopskim znacima su veliki „turn-on“ u krevetu.

Perverzije tog tipa su sasvim u redu, dokle god su sve strane saglasne sa tim. Tri horoskopska znaka su posebno sklona takvim igricama i u njima nalaze veliko zadovoljstvo.

Rak

Ljudi u ovom znaku vole kad o njima vodiš računa, pa se to preslikava i na situaciju u krevetu. Ali bitno je naglasiti da Rakovi vole da budu podređeni na romantičan, ne na preterano agresivan način. Jer – Rakovi.

Ipak, jako ih loži to što podređenost može da zađe u sočne kutke perverzije koja im se i te kako dopada. Sve dok ne boli previše.

Vaga

Ne vole da donose odluke u životu, pa je tako i u seksu.

Najveći deo vremena pokušavaju da provale šta partner želi od njih i zato im je bogom dano kad neko to sve radi umesto njih.

Njima nije bitno da li je seks grub ili nežan, kao Rakovima, ali čak i u podređenosti, Ribama je ipak važno da zadrže neki vid kontrole, pa tako ipak moraju da odobre partnerov gest pre nego što se bace u akciju.

Ribe

Za Ribu je potčinjenost vrlo kinki i zato joj se i dopada.

One vole da im se govori šta da rade i da ih partner kažnjava i nagrađuje u zavisnosti od toga kako se ponaša.

Za njih potčinjenost znači prljaviji seks, pa kad vam za to daju zeleno svetlo, znajte da je spenking i više nego poželjan.

Koji horoskopski znak je najbolji, a koji najgori u krevetu?

BONUS VIDEO

Ne zaboravite da lajkujete Luftiku

Marija Jovanović

Marija Jovanović

♉ ♓
Rođena nežna i ratoborna. Obožava Bulgakova, Monea i astrologiju. Diplomirani profesor književnosti.

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

116 Shares
116 Shares
Share via
Copy link