Srbija Vesti

Audi Vlade Srbije udario aktivistu, ministar Lončar snimljen kako menja vozilo

loncar saobracajna nesreca

U Кosovskoj ulici u Beogradu, iza zgrade Skupštine Srbije, danas (23. novembar) se dogodio incident. Кako je objavljeno na društvenim mrežama, jedan aktivista je udaren službenim vozilom Vlade Srbije i to pred očima policije!

Naime, nekoliko građana je blokiralo izlaz na ulicu s parkinga Parlamenta, a na video snimku koji je na društvenim mrežama objavio aktivista i novinar Marko M. Dragoslavić vidi se kako čovek, koji stoji pored crne limuzine pada i u pomoć mu priskaču građani i pripadnici Policijske brigade.

– Trenutak kada vozač jednog ministra vozilom udara čoveka koji mu je blokirao put, vozač je nastavio da vozi i pored toga što je čovek ležao na podu! U vozilu je kako prisutni kažu bio lično Zlatibor Lončar. Građani održavaju protest zbog usvajanja zakona o eksproprijaciji – objavio je Dragoslavić na Tviteru.

Na drugom snimku se zaista i vidi ministar zdravlja Zlatibor Lončar, koji najpre stoji po strani, a zatim beži u drugo vozilo Vlade koje ga je čekalo u Кosovskoj ulici.

Podsećamo, ispred Skupštine Srbije, u kojoj je danas na dnevnom redu bila rasprava o zakonu o eksproprijaciji, održan je protest protiv usvajanja tog zakona. Okupljeni građani protivili su se i donošenju novog zakona o referendumu.

Bojana Novaković hrabro stala pred policajce i podsetila ih koga bi trebalo da čuvaju

Redakcija Luftika.rs

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

OGLAS

347 Shares
347 Shares
Share via
Copy link