Magazin Poznati

Srpska starleta živi telenovelu: Rodila dete maminom dečku, drugarica joj zamalo maznula muža

aleksandra subotić
Foto: Printscreen / Instagram

Jedna od najitrigantnijih rijaliti učesnica, Aleksandra Subotić, postala je publici poznata po brojnim aferama i skandalima. Pre nje, u žiži interesovanja bili su i njeni roditelji – takođe zbog skandala, piše Nova.rs.

Otac mlade starlete, Karađorđe Subotić, pre učešća u rijalitiju „Parovi“, imao je bogati kriminalni dosije, čime je je i postao pogodna ličnost za program tog formata.

Bio je jedan od momaka ekipe Borisa Petkova, jednog od poslednjih pripadnika „stare garde jugoslovenskih kriminalaca“. Za Karađorđa važi da je bio jedan od „najboljih lopova“ nekadašnje SFRJ.

Karađorđe je devedesetih bio u zatvoru, a onda je uspeo i da pobegne u Italliju, gde su ga ponovo pronašli i priveli, a prilikom bekstva je polomio nogu. Nakon toga, vraćen je u Centralni zatvor, gde je četrdeset dana bio u samici. Bio je nekoliko puta meta atentata, ali je svaki put preživeo. Godine 2007. uhapšen je u Budvi na osnovu međunarodne Interpolove poternice, zbog teških razbojništava i krvnih delikata. Nakon tog hapšenja, više puta je bio u zatvoru zbog organizovanog kriminala, pljački, iznuda i drugih razbojništva. Bio je poznat kao član klana koji je predvodio Zoran Božović, zvani Boža Pub. Bio je „u ratu“ sa čuvenim zemunskim klanom.

karađorđe
Foto: E-Stock / Aleksandar Nalbantjan

Sa druge strane, majka Aleksandre Subotić, Ljuba Pantović je srpska sportistkinja koja se godinama bavila kik boksom, a onda i bodi bildingom. Široj javnosti je postala poznata učešćem u rijaliti programu „Farma“ 2013, nakon čega se još nekoliko puta kratko pojavljivala u drugim rijaliti programima.

I dok je bila deo „Farme“, Ljuba je često govorila o vezi sa tadašnjim partnerom Aleksandrom Čabarkapom, koji je takođe poznat po bogatom kriminalnom dosijeu.

ljuba pantović
Foto: Antonio Ahel / ATAImages

Aleksandar Čabarkapa proglašen je krivim zbog dve iznude i dva pokušaja ubistva, a prošle godine je osuđen na 13 godina zatvora.

Međutim, dok je Ljuba bila deo rijaliti programa, njen dečko je od njihove obične ljubavne priče napravio skandal o kom je brujala čitava zemlja.

Naime, Čabarkapa je napravio dete tada maloletnoj ćerki Ljube Pantović, Aleksandri Subotić.

Aleksandra je tada imala samo 16 godina.

Vesti o trudnoći ćerke Ljuba je saznala dok je bila u rijalitiju, kada je po nalogu Centra za socijalni rad privremeno napustila program zbog trudnoće maloletne Aleksandre, čiji je otac, Karađorđe, tada bio u zatvoru. Za Pantovićevu je tada posebno bolno bilo otkriće da je upravo njen dečko otac deteta njene ćerke. U novembru 2013. rodila se Magdalena, kada je Aleksandra imala nepunih 17 godina.

– Bila sam najgori štreber u školi, i u osnovnoj i u srednjoj, dok nisam zatrudnela u drugom srednje. Sa nepunih 17 godina sam se porodila. Tako sam bila vaspitana da sam prvo domaći radila kad dođem kući, pa sve ostalo, ispričala je starleta svojevremeno.

Aleksandar Čabarkapa se nakon tog skandala više puta oglašavao i davao šokantne izjave, a jednom je čak govorio o tome kakve su majka i ćerka u krevetu, što je zgrozilo Srbiju.

aleksandar čabarkapa
Foto: Facebook

Ljuba je posle afere ćerke i nenog tadašnjeg dečka prekinula kontakt sa ćerkom, a Aleksandra je, kada je postala punoletna, postala deo rijaliti programa „Parovi“.

Čabarkapa se jednom prilikom iz zatvora uključio u rijaliti „Parovi“, u kome je tada učestvovala Aleksandra i tražio DNK test, kako bi se utvrdilo da je Magdalena njegovo dete.

U avgustu prošle godine Čabarkapa je uhapšen zbog fizičkog napada na Subotićevu, a nakon sprovedenog dokaznog postupka tužilaštvo je odbacilo krivičnu prijavu i tražilo da se Čabarkapi ukine pritvor.

Tužilaštvo je, međutim, tada naložilo da se pokrene prekršajni postupak i da se i jednom i drugom odredi zabrana prilaženja.

Aleksandar Čabarkapa je, inače, dugi niz godina u braku sa suprugom Klaudijom, sa kojom ima četvoro dece.

Nakon što je završila burnu vezu sa Čabarkapom, Aleksandra je u rijaliti programu „Parovi“ pronašla novu ljubav, Davida Dragojevića.

vezu je započela navodno u želji da bivšeg napravi ljubomornim, a sa Davidom je bila dve godine.

– Posle izvesnog vremena sam shvatila da je on koristoljubiv, kukavica i loš čovek. Zakači se za ženu kao krpelj, pa sisa dok može. Izdržavala sam i njega i celu njegovu porodicu. Uvek se osećao manje vrednim od mene. Kako i ne bi, kada je u Zadrugu 2019. ušao samo zato što je to bio moj uslov. Ja sam uzela gomilu para, a on manje od 400 evra nedeljno, govorila je starleta o vezi sa Dragojevićem.

Aleksandra se još jednom našla u jeku skandala, kada ju je David prevario sa Anom Korać pred milionskim auditorijumom.

– Loše sam se osećala dok se njih dvoje nisu poljubili, jer sam stalno imala strah da će me prevariti. Ali kada se to dogodilo, osetila sam olakšanje. Više mi je bio povređen ego nešto što sam patila. Bilo mi je strašno što mizerna osoba poput njega sebi dozvoli da me ponizi. Kada sam napustila rijaliti, plakao je kao da sam umrla, a već sutradan me je zaboravio. Prodao me je za jedno veče. Folirant, pričala je Aleksandra za medije.

Iako ju je Dragojević ostavio zbog druge, Subotićeva je neko vreme nastavila da živi kod njegove majke Biljane.

Posle ovog skandala, Aleksandra je započela vezu sa 20 godina starijim Pecom Raspopovićem, sa kojim ima sina Jovana.

Međutim, ni sa starijim biznismenom ljubav nije prošla bez skandala. Aleksandru je partner prevario sa njenom drugaricom, takođe rijaliti učesnicom, Majom Marinković.

Kada je Peca započeo avanturu sa Majom, ostavio je Aleksandru i otputovao sa starletom.

Veza Maje i Pece nije dugo potraja, pa se biznismen posle nekoliko meseci vratio bivšoj partnerki. Tada je javnost iznenadila vest da je Aleksandra oprostila svom nevenčanom suprugu to što ju je prevario sa drugaricom i napustio, te je nastavila ljubavnu priču sa njim.

Izgleda da je nakon brojnih turbulentnih faza ipak pronašla mir.

– Sedim svojoj kući, deca mi odmaraju i čitam ove komentare i žao mi je. Ljudi bruje o novcu, a ja kažem ljubav i porodica, započela je Aleksandra izlaganje na društvenim mrežama:

– Za mene je porodica na prvom mestu. Ja sam se borila i izborila da svoju sačuvam. Treba li da se stidim nečega? Vi u mom mužu vidite novac, a ja ljubav i oca svog deteta, želim da moja deca odrastaju uz oca i da moja porodica ostane na okupu. Ja nemam čega da se stidim, ništa ružno nisam uradila, nikog nisam izdala ili povredila – samo sam se borila i pobedila. I ne stidim se – ponosim se sobom – jer ja sam jedna jaka žena!, zaključila je Aleksandra Subotić pobedničkim tonom osvrt na turbulentnu životnu priču koja je pratila proteklih godina.

Izvor: Nova.rs

Novosadska starleta Nataša Šavija pohvalila se kućom napravljenom od sajta za odrasle (FOTO)

150 Shares
  • Facebook
  • Twitter
  • LinkedIn
  • More Networks
Copy link
Powered by Social Snap