Magazin Svet

Pijana braća pretukla Ninu, naterali je da sebi iskopa grob i živu sahranili (VIDEO)

nina
Foto: printscreen

Ukrajinka Nina Rudčenko (59) preživela je pravi horor kada su je u Poltavi napala dva pijana muškarca, koji su inače i braća.

Zastrašujući zločin odigrao se 2020. godine i s pravom može da se svrsta u rubriku „Verovali ili ne“.

Naime, muškarci starosti 27 i 30 godina upali su kuću Nine Rudčenko, tukli je bejzbol palicom i mučili dok se nije onesvestila. Potom su je odvukli do groblja, polili je vodom po licu da je probude, naterali da sebi iskopa raku i rekli joj da legne unutra.

Tada su krenuli da je zatrpavaju zemljom, a ona je šakama pokušavala da zadrži mali džep vazduha.

– Smejali su se i pričali kako će mi pobiti porodicu. Kada su završili upitali su se da li sam mrtva i otišli – ispričala je Nina.

Spasila se, kako kaže, jer je grob bio izuzetno plitak pa je uspela da izađe i dopuzi do kuće gde je odmah izgubila svest.

Sledećeg jutra na podu ju je našla sestra Ljudmila Gura.

– Krv i modrice su joj bili preko celog lica. Bilo je crno i otečeno, jedva sam je prepoznala – priseća se Ljudmila. Žrtva je odmah prebačena u bolnicu, a prema nalazima hirurga Oleksandra Klimčuka, imala je potres mozga, prelome vilice i nosa, dok joj je celo telo bilo u modricama.

Osumnjičeni za pokušaj ubistva su uhapšeni i pokrenuta je istraga. Na saslušanju su pričali kako su bili pod dejstvom alkohola.

Navodno, sve je počelo zbog psa. Komšije tvrde da im je Nina uzela psa, ali negiraju da su je mučili, u šta ostali meštani tog kraja ne veruju.

Izvor: Kurir.rs/Dejli mejl

Ako moj muž izađe iz zatvora, UBIĆE ME. Nožem mi je oči vadio, žar mi je u nos trpao, jedva sam preživela

OGLAS

Please accept [renew_consent]%cookie_types[/renew_consent] cookies to watch this video.
  • Facebook
  • Twitter
  • LinkedIn
  • Facebook Messenger
  • Viber
  • Pinterest
  • More Networks
28 Shares
Copy link