Magazin

Novosadski žigolo: Priglup, prost i bez manira, al’ zato skup!

Kako zamišljate žigola? Kao legendarnog Porfirija Rubirozu koji je svojim mačo šarmom, obrazovanjem, umećem i izdržljivošću u krevetu obarao s nogu najbogatije i najlepše žene svog vremena, koje su se sve odreda nadale da će uspeti da ga zadrže pored sebe?

Ili kao Ričarda Gira u “Američkom žigolu” koji osvaja elegancijom, nežnošću i ranjivošću?

Tresak o beton

U svakom slučaju, to je muškarac koji mora dobro da poznaje žene, koji zna da one, osim dobrog seksa, žele i dobru priču, vešto zavođenje i igru. Užitak za sva čula. To je tako u teoriji i sigurno negde postoji, verovatno se i dobro plaća, ali ovde toga nema.

Kontakt sa žigolo momcima koji su kod nas dostupni preko oglasa pravi je tresak o beton: sa pravim žigolom, onakvim kakav bi trebalo da bude muškarac – “prodavac ljubavi”, zajedničko im je samo to što su muškog pola.

Zašto baš ja?!

Kad od urednika dobiješ zadatak da napraviš priču o domaćem zavodniku koji opslužuje žene za “izvesnu nadoknadu”,  prvo pitanje je – zašto baš ja?! Pa, uklapaš se u profil klijentkinje, žena si u srednjim godinama, držeća (shvatila sam ovo kao uvredu) a i voliš da radiš takve teme.

Hm…

Istina je da deluje dosta izazovno mada mi i sama reč žigolo deluje odbojno. Treba, dakle, ući u kožu žene koja iz nekog neizdrža poseže za vanrednom merom u vidu iznajmljivanja muškarca. Ukratko, paćenica.

Šta je njegov cilj?

Međutim, proučavanje druge strane može biti vrlo zanimljivo. Ko su ti momci? Zašto se bave prostitucijom? Da li im je glavni cilj da uzmu lovu ili da se dobro zabave i pride, mic po mic, otkrivaju večitu veliku tajnu zvanu ženska duša?

Ili da pak, nekako spoje ugodno s korisnim pa da, dok su bez partnerke imaju kakav-takav seks?

Alatke i tarifa bez blama

U okruženju nemam prijateljica koje su nekog isprobale i sad ga, kao, toplo preporučuju: “Mali je prava bomba, baš ume!” Možda to negde postoji ali ne u mom svetu.

Sanja i Hristina otkrivaju sve što do sada nismo znali o prostituciji u Srbiji

Pa, ajmo onda na te oglase…

A tamo, osim dimenzija alatke, sa sve dužinom i obimom, saznaješ da su to većinom momci od dvadeset pet, kojima iskustvo sa pripadnicama lepšeg pola sigurno nije jača strana.

Ok, ima i onih preko trideset, koji “ispunjavaju sve ženske fantazije”, ali iz razgovora s njima zaključujemo da im maštovitost nije jača strana i da očekuju da im ti, bre, kažeš šta ‘oćeš.

Svi se, skoro bez izuzetka predstavljaju punim imenom i prezimenom i odmah, bez blama, ističu “tarifu” koja se kreće od bednih 20 do zaprepašćujućih 100 evra (u odnosu na to što nude, zaista je mnogo!).

Miriše na opasno

Prvi poziv bio je čist “ćorak”. Dečko je bio potpuno zatečen, nije kaže, dao nikakav oglas, mora da se neko grubo našalio s njim. Koji blam! Pristojno se izvinio, izvinila sam se i ja. Idemo dalje.

Ideja mi je bila da žigola prvo izvedem na piće, kao, da se upoznamo, da izvučem iz njega sve što me zanima a onda da se, zbog neke iznenadne obaveze, elegantno izvučem. Ali, to nije nimalo lako, zaključujem posle drugog razgovora.

  • Ne, ne želim da izađem na piće, to mi je smaranje, možeš doći kod mene u stan i to je to – bio je neumoljiv tenorčić s druge strane žice. Frka mu je da ga neko u gradu snimi sa sredovečnom kokom, garant. Neće da se zna da je babojebac.
  • Odakle ti samo ideja da tek tako dođem na gajbu nepoznatom čoveku – suprotstavljam se u čudu.
  • Ne brini, neće dlaka s glave da ti fali, provešćeš se samo tako, i tražićeš još. Nemaš pojma šta ću da ti radim – insistira on, a meni kroz glavu prolazi da će mi nekako poturiti, ili me naterati da popijem drogu za silovanje. A onda će me opljačkati. Najgore je to što neće naći ništa pa će me možda istući, ili čak ubiti. I dok mi kroz glavu prolaze scene iz ID serija, on ćuti i čeka da pristanem. Nema tu zavođenja i slatkih reči – ako hoćeš, hoćeš, ako nećeš, doviđenja.

Obostrano razočarenje

Sledeći je erotski maser, preko trideset, zgodan i nežan, posvećen tvom uživanju. Tako piše u oglasu. Međutim, preko telefona ne deluje fino, ali bar hoće da priča i prihvata poziv na piće. Dogovaramo sastanak u kafiću u centru grada, kažem da imam kratku, crvenu kosu i da ću biti obučena u belo.

Stiže sa pet minuta zakašnjenja, visok, mala glava, kratko ošišan. Ispod uske atlet majice ispadaju mišići, bermude od lateksa samo što nisu pukle, na nogama narandžaste patike, možda su firmirane, ali su čista sintetika. Na bosu nogu, pih! Odmerava me od glave do pete, nije baš oduševljen, više bi mu godilo da sam neka riba, al’ lova je lova.

Novi Sad, grad greha: Vodič kroz elitnu prostituciju

Maser za fine gospođa

Ležerno seda u baštensku stolicu, naručuje kafu i najskuplji smuti. Sve vreme drma nogom. Pita me kako se zovem i šta radim, ne delujem mu baš imućno, ali nikad se ne zna…

Gleda me podozrivo a onda se hvata telefona i kreće prepiska tokom koje ovlaš odgovara na moja pitanja. Radi u fitnes centru, a ovo mu dođe kao dodatni posao, da masira fine gospođe.

Videćeš, kaže, kako ćeš se osećati kad krenem da te pipkam, prsti su mi k’o leptirići.

  • A tek posle šta ću da ti radim…
  • Šta ćeš posle da mi radiš?
  • Šta god budeš htela.
  • Pa, recimo, da nemam ideju.
  • Snaći ćemo se nekako – smeje se samouvereno i hvata me za ruku. Dlanovi su mu vlažni, kao da me je dodirnuo gušter. Pita me hoćemo li kod njega ili kod mene, možemo da iznajmimo sobu u nekom hostelčiću tu u centru, naravno, ako sam voljna da platim. Bez brige, poneo je ulja za masažu, za svaki slučaj.

Rastanak uz jeftin razgovor

Koliko košta njegova usluga? Za mene sto evra, inače naplaćuje sto pedeset, jer mu se mnogo sviđam (ovo je trebalo da bude kompliment). U meni ključa bes, sto evra za “usluge” lika koji ima fond od sto reči, pogled teleta i (najverovatnije) smrdljive noge.

Ej!

Ne zanima njega ni kako se osećaš, ni šta ti stvarno treba, tresni lovu, ja ću tresnuti tebe, i to je to. Kakvi lepi razgovori, udvaranje, flertovanje, ko to još radi?!

Ustajem da platim za šankom, vraćam se i kažem da se ne ljuti jer hitno moram na neki sastanak. Naravno da je čak i njegovom pilećem mozgu bilo jasno da se izvlačim, ali dogovaramo se da se čujemo već sutra, kada ćemo, čvrsto sam obećala, iznajmiti sobicu u obližnjem hostelu.

Ispovest novosadske prostitutke: Perverznjaci i krimosi su kod mene kao male mace

Angelina Čakširan

Novinarka, reporterka koja za 40 godina karijere uvek stiže tamo gde drugi nisu ni pomišljali da može da stigne. I uvek donese najluđe priče, sa jednakom energijom i zanosom. Više puta nagrađivana. Doživotno rokenrol!

komentar

Klikni da objaviš komentar

35 Shares
Share via
Copy link