Lifestyle

5 tajni koje svaka žena prećutkuje na početku nove veze

Kada započnu novu vezu, žene čuvaju svoje male ženske tajne, držeći ih dalje od momka. Razloga je više- od straha, srama ili jednsotavno izbegavanja nesporazuma na startu.

Evo u čemu su žene uvek misteriozne.

Dlake i depilacije

Žene skrivaju dlake kao zmija noge, naročito kada tek uplove u vezu.

Više od same depilacije kao takve, skrivamo i koja su nam to tačno najproblematičnija odnosno najdlakavija područja.

Broj muškaraca s kojima su bile

Ovo je najveća ženska laž. Žene retko kada priznaju s koliko su muškaraca bile u prošlosti. I to zbog toga što ne žele da se pravdaju niti da se srame. Osim toga, vode se mišljenjem -Zašto praviti dramu oko toga na početku veze?!

Ova mala sitna laž će uštedeti puno potpitanja i toga su žene svesne.

Srećni parovi imaju ovih 10 navika: Ako se pronađete barem u 3 stavke, na pravom ste putu!

Skrinšotovi svega što je napisao

Devojke svojim prijateljicama često znaju da pošalju skrinšot fotke razgovora sa momkom kako bi dobile njihovo mišljenje.

S najboljom prijateljicom pričamo o svemu, pa i o muškarcima. Ali, muškarci nemaju običaj s prijateljima da dele svoje najdublje tajne. Da, razgovaramo o svemu – što je on rekao, gde je pogledao, šta je obukao. Razgovaramo o prvom dejtu, poljupcu, seksu…

Koliko nam je potrebno da se spremimo za izlazak

“Takva sam se probudila”, “gotova sam za par minuta” i ostale gluposti koje izgovaramo partnerima kako bismo sakrile koliko nam zaista treba da se spremimo za jedan izlazak.

Iako od pranja kose i šminkanja, do biranja autfita i lakiranja noktiju, može da prođe do dva sata, žene to nikada ne žele da priznaju.

Odlazak u toalet

Normalno je da muškarac kaže da ide u toalet, ali jeste li vi to ikada tako jasno i glasno izgovorile? Naravno da ne. Postoje i one koje čak čekaju da njega nema kod kuće.

U najranijim fazama veze gotovo svaka devojka ima mentalnu blokadu dužeg odlaska u toalet u njegovom prisustvu, dok je isti problem muškarcima potpuno neshvatljiv.

4 zlatna pravila koja se ne krše kada ste u vezi

Izvor: Still

Tamara Obradović

Običan konzument društvenih mreža, američke literature i pomfrita.

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

10 Shares
Share via
Copy link