Lifestyle

Seks fantazije o kojima žene ne vole da pričaju

Žene često ne vole da dele svoje seks fantazije, pa deo intime zadrže za sebe ili ga eventualno podele sa najboljim prijateljicima. Da su dame ćutljive kada je reč o ovom pitanju potvrdila je i jedna onlajn anketa u kojoj su otkrile svoje omiljene ženske fantazije u seksu.

Seks ispred ogledala

Nema osobe koja se barem jednom u životu nije zapitala kako izgleda dok vodi ljubav. Zato je i ideja seksa ispred ogledala mnogo primamljiva. Pogled na partnera je uzbudljiv, ali još uzbudljiviji može da bude pogled na strastveno zajedništvo. Zato se ne ustručavajte i ispunite ovu fantaziju.

Uloga domine

Mit o tome da žene preferiraju pasivnost u intimnim trenucima treba što pre da bude zaboravljen. Pripadnice lepšeg pola i te kako vole da dominiraju u krevetu, da preuzmu inicijativu i kontrolišu svog partnera. U tu fantaziju spada i ispunjavanje svih želja koje dama ima u tom trenutku.

Seks sa povezom na očima

Povez na očima sprečava predvidivost u intimnim trenucima. Kada ne vidite i ne znate na kom delu tela ćete osetiti poljubac ili dodir vašeg partnera, naglašen je osećaj iščekivanja i veći užitak zagarantovan.

Položaj leptira: Za žene koje su maštovite u seksu

Izvor: Zadovoljna.hr

Dragana Vidić

Dragana Vidić

Čeka poslednji voz za Nedođiju. I to uspešno radi već 10 godina. U međuvremenu piše.

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

Share via
Copy link