Magazin

Ženska banda pala zbog prostitucije, podvodili siromašne devojke preko sajta (VIDEO)

hapsenje-prostitucija-madam
Foto: Screenshot MUP

U velikoj policijskoj akciji u Beogradu i još dva grada u Srbiji, pohapšeni su pripadnici organizovane kriminalne grupe koja se bavila prostitucijom. Ono što ih čini drugačijim od ostalih bandi je što je bila sastavljena od pet žena i jednog muškarca.

U velikoj policijskoj akciju juče je uhapšeno šest osoba zbog bavljenja prostitucijom i očekuje se da će danas biti saslušani u Tužilaštvu za organizovani kriminal u Beogradu, piše Telegraf.

Zanimljiv je podatak da su kriminalnu organizaciju činile žene, a da je uhapšen samo jedan muškarac.

„Ceo posao vodila je N. B. (34) , a sumnja se da je devojke do hotela odvozio muškarac. On se brinuo i o tome da devojke budu „sigurne“. Potraga je raspisana za još jednom ženskom osobom koja je bila deo klana“, kaže izvor blizak slučaju i dodaje da su klijenti za veče sa devojkom plaćali između 150 i 200 evra.

Kriminalna grupa oglašavala se putem jednog sajta. Novac su delili među sobom u zavisnosti ko je imao koju ulogu. Policija je juče uhapsila N.B. (34), S.B. (44), N.R. (32), M.M. (26) i V.V. (52) i M.O. (49).

Kako je MUP saopštio, osumnjičeni su, delujući kao pripadnici organizovane kriminalne grupe, u periodu od novembra 2021. godine do polovine jula 2022, na teritoriji Beograda, organizovali oglašavanje i navođenje na vršenje prostitucije, kao i posredovanje kod više osoba ženskog pola, sve u cilju pribavljanja protivpravne imovinske koristi.

Takođe, kako se sumnja, oni su organizovali predaju više osoba ženskog pola trećim licima, korisnicima usluga u cilju pružanja seksualnih usluga, a novac stečen na taj način delili su između sebe u skladu sa zadacima koje su obavljali i sa tim novcem su pokrivali i troškove koje su imali tokom obavljanja ovih nelegalnih radnji.

Prilikom pretresa kod osumnjičenih su pronađeni mobilni telefoni i SIM kartice korišćene pri izvršenju krivičnog dela, kao i uplatnice sa izvršenim transakcijama novca.

Osumnjičenima je određeno zadržavanje do 48 sati i oni će, uz krivičnu prijavu, biti privedeni nadležnom tužilaštvu.

Pukla elitna prostitucija na crnogorskom primorju, nema Rusa i Ukrajinaca

Luftika

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

6 Shares
  • Facebook
  • Twitter
  • LinkedIn
  • More Networks
Copy link
Powered by Social Snap