Horoskop Ljubavni horoskop

Žene u ovom znaku su rođene zavodnice

Postoje znakovi pred kojima jači pol momentalno pada na kolena. Osim harizme i seksepila koji izbija iz njih, one se izdvajaju i po neobičnoj lepoti.

Iz astro ugla. Vaga je najlepša, žena Bik najbolja partnerka, a najfatalnije zavodnice su žene rođene u znaku Jarca.

Pripadnice ovog znaka su veoma šarmantne, privlače pažnju svojim lepim držanjem i elegancijom, te muški pol je veoma slab na njih.

Što se tiče fizičkih karakteristika, žene Jarčeve odlikuju skladne crte lica, a imaju pomalo mračne i duboke oči, kao i osmeh koji pleni.

Što se tiče ljubavih odnosa, veoma je strastvena ali je nije lako osvojiti jer se u vezu upušta tek nakon dužeg vremena, odnosno u trenutku kada oseti da gaji osećanja prema nekome.

Žena u znaku Jarca se ne zaljubljuje lako, ali kada zavoli voli do kraja i to je za ceo život.

Idealni partneri su zemljani znaci, Bik ili Devica jer oni znaju da prodru do njenog srca i otkriju njegovu toplu i nežnu srž. Nežnost može pronaći i u Raku.

Tri horoskopska znaka koja vole bezuslovno

Marija Jovanović

Marija Jovanović

♉ ♓
Rođena nežna i ratoborna. Obožava Bulgakova, Monea i astrologiju. Diplomirani profesor književnosti.

komentar

Klikni da objaviš komentar

  • Ovo je zaista tačno.Astrosimbolikom je znak predstavljen glavom jarca i telom ribe. To je sirena jarac – hladna erotika, fatalna zavodnica,
    demonski magnetizam! Žene koje predstavljaju taj znak u svetu poznatih su i same takve:Ava Gardner, MadamPompadur, Fej Danavej, Marken Ditrih,Doli Parton,Dalida,Helena Rubinstajn, Karolina Herera,Dajana fon Furstenberg,Kejt Mos, Karla Bruni,Janis Joplin, Eni Lenox
    Dzoan Baez,Šade…

13 Shares
Share via
Copy link