Radionice Tribine

Žene u IT sektoru, zašto da ne?

Centar za proaktivno poslovanje i ERSTE banka vas sa zadovoljstvom pozivaju na konferenciju „Women in IT 2“

Konferencija „Women in IT 2“ je događaj posvećen ukazivanju na važnu ulogu koju IT sektor može imati u stvaranju povoljnih i dugoročnih mogućnosti za razvoj karijere za žene i devojke u Srbiji. Pored toga, ona će uticati na otklanjanje rasprostranjenog stereotipnog i diskriminatornog mišljenja da IT sektor nije za žene.

Studentkinje, mlade žene i žene koje teže da promene karijeru ili nađu posao, a zainteresovane su za IT sektor, imaće priliku da steknu ne samo nova znanja i veštine, nego i veću motivaciju i spremnost da preduzmu aktivne korake u svom profesionalnom razvoju.

Prvi deo konferencije je posvećen motivacionim i inspirativnim predavanjima o pozitivnim primerima žena koje su karijeru ostvarile u IT sektoru i o mogućnostima koje ovaj sektor pruža za profesionalni razvoj i smanjenje nezaposlenosti mladih žena u Srbiji. Drugi deo je posvećen konkretnim radionicama za razvoj njihovih znanja i veština u toj oblasti.

U okviru konferencije biće održane sledeće aktivnosti:

PREDAVANJA – 16. 11. 2015. – Kulturni centar Novog Sada, Katolička porta 5, Novi Sad
RADIONICE – 22. – 24. 11. 2015. Hub & Coworking „Apolo“, Trg slobode 3, Novi Sad

Učešće je besplatno uz obaveznu prijavu na imejl adresu: biznisnova.org@gmail.com

Slađana Zličić

Voli da putuje i piše, zavisna od slatkiša, lepih gestova, dobrih filmova i šopinga. Diplomirani novinar, zaljubljenik u more i sunce, snalazi se i u kuhinji, a jednog dana živeće u Rimu.

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

generic vignette (DESK luftika.rs)
10 Shares
Share via
Copy link