Lifestyle

7 smrtnih ženskih grehova koje im nijedan muškarac neće oprostiti

Postoji najmanje sedam ženskih smrtnih grehova koje muškarac nikako ne može podneti.

1. Ne, ne mogu ići na tu žurku, nemam šta da obučem!

Obično to počinje sa rečima: „Udavio mi se telefon u kadi“; „Ne mogu nigde da stignem, kad nemam automobil“; „Jao što je ova haljina prelepa“; „Baš bih volela da imam te cipele!“

Ne, draga ne mogu ti sve to priuštiti jer bih voleo sutra ipak da imam nešto da jedem!

2. Dragi, ne mogu živeti bez tebe!

Kako je lepo kada znaš da te neko toliko voli da ne može živeti bez tebe. A onda živite zajedno mesec, dva i ti „vučeš“ odraslu ženu sa sobom svuda jer se ona „boji kada ostane sama u stanu“; jer će uvenuti ako joj svaki sat ne ponavljaš koliko je voliš i to pred nepoznatim ljudima, jer ne smeš da joj pustiš ruku u javnosti „to je znak da me se stidiš“… I ti mirno nosiš svoj krst dok ne ugrabiš priliku da se otrgneš i odeš, prodišeš slobodno i počneš opet da se osećaš kao razumno biće koje može da živi samostalno, piše Still.

3. Ne znam sama da se brinem o stanu!!!

Stvarno?! I onda shvatim: pre mene o stanu i o njoj se brinula njena mama, a sada sam to ja. Naravno da ona „ne zna“ da plati račune (jer svi u banci su nešto ljuti); ne zna da pozove vodoinstalatera (jer priča nešto nerazumljivo); ne zna da rezerviše hotel za letovanje (jer oni pričaju na engleskom), ne zna da dete upiše u vrtić (jer je sa 30 godina i ona sama dete)!!!!

4. Svađa sa ženom je sasvim druga dimenzija razuma…

„To je uradio tvoj sin!!!“ O, sada je to „moj sin“. Pre toga je bio „njena bebica“. Pre toga je bio njen sin koji je prvi odbacio pelene, koji je prvi dobio peticu iz matematike, koji je prvi naučio da vozi bicikl… A kada uradi nešto loše ona besno kaže“ To je uradio tvoj sin!“

Ne, ne draga, to je uradio TVOJ SIN, onaj koga si zvala „bebice“ čak i kada je krenuo u školu, onaj koga si štitila i ljuljkala dok ga nisi skroz pokvarila….

5. Dragi, ne sada boli me glava!

Manipulacija seksom je najgora stvar! Svaki muškarac to zna: nebo je plavo, voda je mokra, manipulacija seksom nije dozvoljena!!! Ali kada je ONA u pitanju to se uvek nekako svede na ono „Daću ti ako ti daš meni ovo ili ono…“ Ako ne želiš, dragi, pa tvoj problem….

6. Moraš da vodiš računa o meni jer sam ja dama!

Malo sutra! Ali opet tako je. Plaćaj ovo, plaćaj ono, ali opet i ako nije sve u novcu svede se na povuci ovo, natovari ono… Na kraju se osećam više kao magarac, nego kao muškarac.

7. Promeniću te: obrijaću te, ošišati, obući normalno – postaćeš druga osoba!

I nikad joj neću oprostiti što je od mene napravila tipa koji u nedelju usisava kuću umesto da gleda utakmicu i ispija pivo. Ali ti prosto nikad nećeš saznati kada ti se to desilo, do onog momenta kada ti se desi – a tada je već kasno!

Nešto se gadno pobrkalo, kad muškarci hoće da žena nosi pantalone

Dragana Vidić

Čeka poslednji voz za Nedođiju. I to uspešno radi jako dugo. U međuvremenu piše.

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

OGLAS

22 Shares
Share via
Copy link