Horoskop Horoskopski znakovi

Žene rođene u ova 3 znaka uživaju u seksu bez granica, a njihov libido probija plafon

seksic

Žestoka i strastvena priroda žena rođenih u ova tri horoskopska znaka je vidljiva u svim aspektima života, pogotovo u spavaćoj sobi.

Žene rođene u ova tri znaka Zodijaka uživaju u seksu bez granica.

Škorpija

Imaju veći seksualni apetit od svih ostalih znakova. Nena žestoka i strasna priroda je vidljiva u svim aspektima života, pogotovo u spavaćoj sobi.

Seks je s njom uvek uzbudljiv, najviše zato jer voli isprobavati nove stvari.

Sve što trebate napraviti je nasmejati se na određeni način, uputiti joj „znakovit“ pogled ili ju dodirnuti i odmah će shvatiti na što aludirate i prihvatiti igru. Ljudima koji se upuste u seksualnu vezu sa Škorpijama bolje je da imaju jak libido i da su spremni dobro se oznojiti u spavaćoj sobi.

Ovan

Ovan voli dobar fizički izazov, a nema boljeg izazova od seksa, zar ne? Ovnov seksualni apetit pokreće čisti adrenalin. Voli osvajati, a sam seks s njom je uvek pun strasti, igrica i eksperimentiranja.

Žene u ovom znaku su izuzetno strastvene što obilno pokazuju u spavaćoj sobi. Čini se da je njihov seksualni apetit povezan s nestašnosti i željom za igrom.

Bik

Ženi Biku je dodir jako važan u seksu, a budući da se voli držati za ruke ili stalno dodirivati, njen seksualni poriv je uvek jak.

Jako je tvrdoglava i nikad neće priznati da je ona inicijator seksa, ali oboje ste svesni da vas uvek mami i indirektno aludira na seks. Njen seksualni poriv je fizičke prirode, pa obratite pažnju na dodirivanje, maženje, pa čak i senzualnu masažu.

Od Raka do Vage: 3 znaka koja se lako se vezuju, a završe sa slomljenim srcem

366 Shares
  • Facebook
  • Twitter
  • LinkedIn
  • More Networks
Copy link
Powered by Social Snap