Horoskop Horoskopski znakovi

11 razloga zašto su Vodolije najbolji ljudi

Vodolija je horoskopski znak koji je po mnogo čemu specifičan. Vodoliju odlikuju mnoge dobre osobine i osobe rođene u ovom znaku važe za verne i poželjne prijatelje. Ovo su najprepoznatljivije osobine osoba rođenih u ovom znaku Zodijaka.

Smisao za humor

Žene Vodolije imaju bogat smisao za humor, a često se uopšte i ne trude oko toga. Humor je jednostavno u njima i uvek će ceniti nekoga s istom osobinom. Zbog toga je u njihovom društvu jako zabavno, a one više od svega vole nasmejavati ljude. To je i razlog zašto imaju toliko puno prijatelja.

Hrabrost

Jedan od znakova koji obožava avanture i život na rubu’ svakako su Vodolije, a razlog je taj što vole eksperimentisati i isprobavati nove stvari u životu. Ako nešto ne trpe, to su utabane staze kojima svi prolaze, zato ona stvara svoje.

Nezavisnost

Nema veće ljubiteljice slobode od žene Vodolije i neće je se odreći zbog ičeg i ikog na svetu. Vrlo je snažna i ima hrabrosti biti sama, čak i kada se ne može osloniti na ikog osim sebe.

Praktičnost

Previše su pametne i oprezne da bi se zanosile rečima i besciljnim snovima. One pripadaju 21. veku, realne su i stoje čvrsto na zemlji te deluju u skladu s mogućnostima.

Senzualnost

Seksualnost im je urođena i njome isijavaju, iako su često mirne i ležerne. No, u krevetu je sasvim druga priča; tamo postaju divlje, nezasite i otvorene za sve eksperimente.

Inteligencija

Vodolije su klasičan primer žene koje ima sve – i lepotu i pamet. Vole voditi rasprave u kojima do izražaja dolazi njihova inteligencija, a u isto vreme su taktične i znaju poslušati i drugu stranu.

Društvenost

Imaju puno prijatelja i kad mislimo puno, onda je to stvarno veliki broj. Vole upoznavati nove ljude i najbolje se osećaju u društvu. Zato obično zadnje odlaze s bilo kakvih druženja jer žele što duže razgovarati, smejati se i uživati s prijateljima i prijateljicama.

Kreativnost

Vodolije definitivno razmišljaju izvan okvira, a kreativnosti imaju na bacanje. Njihov posao obavezno mora biti nešto kreativno poput pisanja, fotografisanja i inspirisanja drugih.

Saosećajnost

Ne mogu gledati nečiju patnju, posebno životinja, pa će uvek pomoći ako mogu. Zbog toga ih ljudi još više vole i lako im se poveravaju.

Doslednost

Ako ti Vodolija nešto obeća, možeš biti sigurna da će to i ispuniti. Ove žene su odane ljudima koje vole, bez obzira što drugi govorili o njima. Nikada ih neće ostaviti na cedilu pa se na nju možeš osloniti.

Kako zavesti ženu Vodoliju

Žena Vodolija nikako ne trpi dosadne i jednolične frajere i veze, već traži ljude i odnose u kojima će im biti zabavno. Karte za koncert ili neku aktivnost uvek će ju osvojiti pa će početi dublje razmišljati o potencijalnom partneru.

No, od nje ne treba očekivati gugutanje i neprestane iskaze ljubavi, iako voli jako duboko.

Ono što Vodolija treba kao vazduh jeste dovoljno slobode kako bi mogla rasti na svim nivoima i, naravno, puno mentalne stimulacije. Zato su za nju savršeni partneri s kojima je mentalno na istom nivou i koji će je uvek držati zainteresovanu.

Kako da osvojite horoskopske znakove: Jarac igra na sigurno, Vaga voli flert

Marija Jovanović

♉ ♓
Rođena nežna i ratoborna. Obožava Bulgakova, Monea i astrologiju. Diplomirani profesor književnosti.

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

16K Shares
16K Shares
Share via
Copy link