Svet

Gospođi telefon upao u šolju, u pokušaju da ga dohvati propala u septičku jamu

Foto: ilustracija

Da li ste ikad pomislili da vam se može desiti nezgodacija ukoliko ponesete mobilni telefon dok vršite nuždu? Verovatno ne, ali jedna Amerikanka se uverila u suprotno i to na teži način.

Prilikom pešačenja na planini hitno joj je zatrebao toalet, međutim, prilikom vršenja nužde, upao joj je u šolju telefon. U pokušaju da ga dohvati i sama je naglavačke završila u septičkoj jami, da bi na kraju morala da potraži pomoć vatrogasaca kako bi je izbavili.

Pokušala psećim povocima da dođe do telefona, na kraju se njima vezala za dasku

Incident se dogodio u blizini parkinga na vrhu planine Voker u Olimpijskoj nacionalnoj šumi, severozapadno od Sijetla u američkoj državi Vašington.

Neimenovana gospođa je koristila svoj telefon kada je iznenada pao u septičku jamu toaleta, navodi The Kitsap Sun.

U pitanju je poljski toalet napravljen od kontejnera, koji je zakopan duboko u zemlju.

Četrdesetogodišnja žena je uspela da skine dasku sa toaleta, a upotrebila je pseće povoce u pokušaju da izvuče telefon, izjavio je šef vatrogasne službe iz grada Brinona, Tim Menli.

Kada ovo nije uspelo, iskoristila je povoce da se veže za toalet u pokušaju da dosegne do telefona, međutim to je rezultiralo da upadne naglavačke u septičku jamu.

– Pokušaj nije uspeo kako je gospođa zamislila i samo je upala – izjavio je Menli, dodajući da je nesrećna žena pokušavala da se izbavi petnaestak minuta, pošto je bila sama.

Gospođa je pomoć pozvala putem izgubljenog telefona, sa dna jame

Srećom, uspela je da se domogne svog telefona unutar septičke jame i da potom pozove pomoć.

Vatrogasci koji su su stigli na lice mesta, dodali su joj blokove da ih naslaže kao potporu, kako bi joj lakše pomogli da izađe iz jame.

Foto: Facebook /Brinnon Fire Department/Sky News

Vatrogasna služba Brinona je dodala da žena nije povređena u incidentu.

Nakon što su oprali nesrećnu ženu, vatrogasci su saopštili da su je ohrabrili da obavezno potraži medicinsku pomoć, jer je bila izložena ljudskom otpadu. Međutim, ona je samo želela da što pre ode, pošto ju je bilo izuzetno sramota.

– Bavim se ovim poslom već 40 godina, međutim ovo je prvi ovakav slučaj – izjavio je Menli.

Izvor: Sky News

10 najboljih destinacija za odmor bez interneta i mobilnih telefona

Čitajte Luftiku na Google vestima

75 Shares
Share via
Copy link