Horoskop Horoskopski znakovi

Žena Strelac: ljubazna, zabavna, nepouzdana i pravi avanturista

Ova žena voli ljude, veruje im do granice naivne vere u dobrotu svakog ljudskog bića, neće se smiriti sve dok svako u njenoj blizini ne bude srećan, a ne ume da slaže čak ni kada to želi. Pročitajte sve što vas je oduvek intrigiralo u vezi sa ženom rođenom u znaku Strelca.

Ljubav

Ova žena se zaljubljuje lako i veoma strastveno. Kao i svaki vatreni i vazdušni znak, nju privlači komunikacija i njen um je često navodi na to da je zaljubljena iako nema jaka osećanja s kojima bi počela. Ona se lako prevari jer žudi za dodirom i osobom koja će je učiniti srećnom. Do problema dolazi ukoliko se previše oslanja na druge zarad sopstvene sreće jer je njeno muško Sunce u Strelcu što je dovodi do potrage za savršenim partnerom koji će dati smisao njenom životu. Značaj i svrhu svog postojanja mora da pronađe u sebi samoj da bi bila istinski srećna sa bilo kim i da bi shvatila da njeno zadovoljstvo samo i isključivo zavisi od nje same.

Seksualnost

Nemojte biti iznenađeni ukoliko se saplete o tepih pokušavajući da izvede striptiz. Dok izvlači kondom iz džepa, zaglaviće joj se ruka, nešto će se pocepati, a nije isključeno ni da će se onesvestiti od smeha kada vas vidi nagog. Spontana do krajnjih granica, može da bude i neverovatno nespretna u seksu. Možda je u pitanju njena stidljivost ili čak njena dečja priroda koja i dalje pokušava da nađe način da probije led. Šta god da je u pitanju, sigurno je da će se smejati i da će učiniti sve što je u njenoj moći da se dobro zabavi. Njoj nije potreban partner koji je nesiguran i koji je posmatra kao nekog ko treba da odraste. Ona će biti najsrećnija s nekim ko je zasmejava, ko je uhvati kada pada i ko joj da dovoljno vremena da pronađe razloge za deljenje emocija i da sve postane ozbiljno.

Veza sa ženom Strelcem

Svaka veza je izuzetno važna ženi Strelcu. Ona voli ljude, veruje im do granice naivne vere u dobrotu svakog ljudskog bića i neće se smiriti sve dok svako u njenoj blizini ne bude srećan. Njeni pokušaji da to učini mogu ponekad biti naporni i nerealni, ali njoj je izuzetno teško objasniti gde tačno greši, ali i zadobiti njeno poverenje ukoliko ono nije apsolutno zasluženo. Ukoliko mislite da ona treba da se menja, možda je najbolje da odmah odustanete. Ona jeste sposobna za promenu i kada se više puta razočara može postati ozbiljnija, manje naivna i bolja u svojim procenama. Ipak, to je neće usrećiti jer je njena misija da iz svakog izvuče ono najbolje pa i iz svog partnera. Jedini način da bude srećna sa partnerom je da joj je lični razvoj garantovan, a poštovanje njene ličnosti bezuslovno.

Možete li verovati ženi Strelcu?

Ovo je žena koja ne može da laže čak i kada to želi. Ukoliko vidite nespretnu devojku koja očito vara na ispitu, njeno sunce je najverovatnije u Strelcu. Ona se zaista lako zaljubljuje i može biti zaljubljena u više osoba istovremeno, ali ona to ne ume dobro da sakrije. Kada odluči da bude u potpunosti iskrena, njen život postaje mnogo lakši, ali čak i ako još nije na tom putu, njen partner lako oseti njenu neiskrenost i razume njeno ponašanje.

zena strelac horoskop

Izlasci sa ženom Strelcem

Ovo je žena sa izraženom potrebom za avanturom. Ona ne želi da se dosađuje istim stvarima iznova i iznova i želi uzbuđenje i promenu u svom životu. Njoj je razumljivo da ne može da se osloni na gomilu ljudi da će joj prožiti zabavu i uzbuđenje koje joj je potrebno pa joj nije nikakav problem da sama sve organizuje. Čak i kako stari, ona ostaje aktivna jer njen život gubi smisao ukoliko se skrasi i u miru ostane kod kuće, kuva ručak i pere sudove svakog dana. Nikad vam neće biti dosadno pored ove žene, a ona će uvek naći razlog za osmeh. Za ovo se vredi držati čvrsto.

Razumevanje žene Strelca

Njena misija je da svačiji život učini boljim. Iako nekad ume da nameće svoje mišljenje o ljudima koje čak i ne poznaje, njene namere su dobre, a njen karakter pozitivan, optimističan i jak. Ukoliko ne prelazi liniju u svojoj tvrdnji i verovanju da baš ona zna šta je najbolje za svakog, ona zaista može da izvuče najbolje iz svake osobe u svom okruženju, posebno iz svog partnera. Njena misija je da svet učini boljim mestom, a njeno verovanje ne bi trebalo da bude slomljeno ili menjano. Iako mora da pronađe način da ostane realna, potrebna joj je i vera u netaknutu lepotu budućnosti. To je konačno može dovesti do utopije, bilo da vi verujete u to ili ne.

Prednosti i mane žene Strelca

Ona će vas zasmejavati, doneće novo značenje u vaš život i učiniće sve što može da vas nauči kako da budete srećniji. Nažalost, ona može nekad izgubiti iz vida i ono što zaista zna pa postati i veoma naporna sa svojim stavovima koji nikakve veze s vama nemaju. Ona je ljubazna, zabavna i pravi je avanturista, ali istovremeno je i veoma nepouzdana, naivna i bez kompasa.

Kako izabrati poklon za ženu Strelca

Ovo je žena čijim Suncem vlada Jupiter i ona uživa u svakom poklonu. Nije važno šta kupte sve dok to nešto izaziva osmeh na njenom licu. Ona ne mari mnogo za to da li je poklon praktičan ili nije, da li se nešto može nositi ili ne, sve dok oseća da dobija pažnju. Iznenadite je i pokažite joj da vrednujete njenu nezavisnost kao i njen osećaj za avanturu. Odvedite je na neko mesto na koje voli da ide, uberite cveće iz bakine baštice i pokažite joj da razumete njene strasti i njenu snagu.

Osobine koje ne podnosimo kod horoskopskih znakova

Marija Jovanović

Marija Jovanović

♉ ♓
Rođena nežna i ratoborna. Obožava Bulgakova, Monea i astrologiju. Diplomirani profesor književnosti.

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

244 Shares
244 Shares
Share via
Copy link