Horoskop Horoskopski znakovi

Žena Devica: brižna, skromna i odana ovisnica perfekcije

Perfekcionista po prirodi, teži da popravi sve oko sebe, a da bi se opustila u vezi treba joj puno vremena i prava ljubav. Ovoj brižnoj, skromnoj i odanoj ženi možete verovati u svakom trenutku. Donosimo vam sve što vas je oduvek intrigiralo u vezi sa ženom Devicom.

Ljubav

Kada se žena Devica zaljubi, najverovatnije će se prvo uplašiti. Ako se to dogodi van veze, najčešće postaje toliko stidljiva da je započinjanje veze za nju bukvalno nemoguće. Ona voli da je obori s nogu partner koji mora da učini prvi korak. To joj omogućava da se oseća privlačno i ženstveno. Neke Device su u stanju da racionalizuju stvari do tačke u kojoj mogu da priđu nekome ili da makar flertuju, ali često neće ući u pravu vezu sa partnerom s kojim je u početku bila direktna. Njoj je potrebno da se zaljubi u nekog snažnijeg, samopouzdanijeg i brižnijeg od nje.

Seksualnost

Ovo je znak kod kog je Venera podbacila i ova žena uopšte nije svesna svoje senzualne prirode i svoje seksualnosti. Baš to može biti prvilačno nekim njenim partnerima, ali svako ko želi da bude u seksualnoj vezi sa ovom ženom, mora da razume da je njoj potrebno puno vremena za opuštanje i intimnost sa partnerom. Ona nikada neće pričati o svom seksualnom životu sa drugim ljudima i polako će ući u seksualnu igru, isključivo putem emotivnog kontakta ili svesnom odlukom njenog racionalnog bića, nikada impulsivno.

Žena Devica u vezi

Spremaće kuću, kuvaće, brinuće o deci, nosiće kofere i, ukoliko je ne zaustavite, popravljaće sve u vašem životu s lakoćom. Zaustavite je. Ona ne mora da konstantno radi sve sama, ali ona to ne razume. Zbog svoje velike potrebe da bude od pomoći, može učiniti da se njen partner oseća nesposobno ili pak glupavo, i ona zaista mora da pazi da ne pređe liniju svojim kritikama i prezirom. Ona mora da prihvati da perfekcionizam ipak nije njena najbolja osobina i da je baš to sprečava da bude zadovoljna i nesavršenim stvarima u svom životu koje su… pa bukvalno sve.

Možete li verovati ženi Devici?

Kao da je u pitanju potpuno drugi znak u odnosu na muškarca Devicu, u ženu Devicu možete imati 100 odsto poverenja. Ona je isuviše pametna i odana da bi se upustila u preljubu, a njena moralna i stidljiva priroda joj neće dozvoliti da se u to upusti. Jedina stvar kojoj ne možete verovati je njena tišina jer kad jednom odluči da ne razgovara, postaje udaljena i „opasna“ u svojim odlukama. Njoj nije potreban niko za život, ali će često praviti kompromise i žrtve da bi zadržala partnera kog voli. Ovo može prevariti svačiji osećaj zahvalnosti jer ovaj znak zodijaka najlakše svi shvataju ozbiljno.

zena devica horoskop 1

Zabavljanje sa ženom Devicom

Ona želi nekog ko će je lepo pozvati na sastanak i u početku veze najviše će uživati u redovnim izlascima. Partner bi trebalo da je odvede u lep restoran, u šetnju parkom i na ples. Ne toleriše ni jednu vrstu agresije i navalentnosti, makar sve do trenutka dok ne razvije duboka osećanja i ne veže se za partnera kog može da „popravlja“. Ona voli da ide na čista mesta i retko kada ćete naići na Devicu koju ćete moći da izverede u neki andergraund klub u kom će piti pivo iz plastične čaše. Iako ona shvata jeftinu i opuštenu varijantu ovakvih izlazaka, retko kada će se osećati dobro u okruženju koje zaudara na ustajalo pivo.

Razumevanje žene Device

Postoji razlog iz kog se Device često opisuju kao manični čistunci. Ova opsesija čišćnjem može da se projektuje na sve aktivnosti žene Device. Ona želi da očisti svet od zla jednako koliko želi da opere zube ili izriba kadu. Najvažnija stvar s kojom ova žena mora da se suoči je potraga za sudbinskim uverenjem da je bolja nego što misli da jeste. Najčešće, odgajana je tako da ne bude u potpunosti svesna svoje lepote, dobrote i vrednosti. Ipak, vera u lepotu sveta i u sopstvenu bajku navodiće je čudnom gravitacijom sve dok ih ne pronađe. Najgora stvar koju žena Devica može da uradi je da se zadovolji svojim racionalnim izborima jer ona ima kapacitet za savršenost u svim sferama života.

Prednosti i mane

Ona je brižna, skromna i odana, sposobna da popravi sve što je slomljeno, uključujući i srce. Ovo je žena koja želi da pomogne i da se uključi u život svog partnera kako bi zajedno izgradili bolji život i bili srećniji. Nažalost, može biti zanesena i umisliti da ona najbolje zna šta je dobro za sve druge ljude. Njena ljubaznost i podrška mogu dostići i tačku vređanja u kojoj se njen partner može zapitati da li ona zaista misli da je on nesposoban da bilo šta samostalno uradi.

Kako izabrati poklon za ženu Devicu?

Nikako ne smete zaboraviti na uobičajene i očekivane događajei poput rođendana i godišnjica. Kupite joj poklon koji je praktičan i može biti od koristi. Bilo da je u pitanju komad garderobe sa ispisanom prikladnom porukom ili pak nešto za kuhinju, poklon mora da bude sinhronizovan s njenom ličnošću čistunca. Ukoliko želite da je iznenadite, napišite joj pesmu. Uživaće u stihovima koji su posvećeni njoj, a ljubvno pismo će joj istopiti srce. Ipak, nemojte zaboraviti da ispravite sve gramatičke i pravopisne greške. Većina žena Devica u sebi nosi i skrivenu ljubav prema umetnosti i ona ume da zaista ceni lepu, diskretnu sliku ili pak skulpturu koja prenosi određenu poruku.

Sve o muškarcu Devici pročitajte ovde

covid 19 kontakt desk

Ne zaboravite da lajkujete Luftiku

Marija Jovanović

Marija Jovanović

♉ ♓
Rođena nežna i ratoborna. Obožava Bulgakova, Monea i astrologiju. Diplomirani profesor književnosti.

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

166 Shares
166 Shares
Share via
Copy link