Srbija Vesti

Žex pozvao Sava Manojlovića na Pink duel: Biću fin, obećavam, jer sam domaćin! (FOTO)

Manojlović Mitrović
Foto: Screenshot

Vlasnik TV Pink Željko Mitrović pozvao je danas (16. jun) direktora organizacije Kreni – Promeni Sava Manojlovića da zajedno u nedelju budu gosti emisije „Hit tvit“ na toj televiziji.

„Da ne bi bilo da nisam fer, pozivam Savu Manojlovića javno, da sa mnom učestvuje u ovonedeljnom Hit tvitu! P.S. Savo, biću fin, obećavam, jer sam domaćin!“, napisao je Mitrović u pozivu Manojloviću koji je objavio na svom Tviter nalogu.

Mitrović je napisao i da producenti TV Pinka ceo dan zovu Manojlovića, a da se on ne javlja na pozive.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Zeljko Mitrovic (@zeljkomitrovic)

Direktor kampanje „Kreni promeni“ Savo Manojlović prihvatio je ponudu Željka Mitrovića koji ga je pozvao na televizijski duel, ali je na svom Tvirer profilu naglasio da ima određene uslove. Prvi je da duel vodi novinarka Ljubica Gojgić i to na „neutralnom terenu“ u emisiji „Pravi ugao“ na RTV Vojvodina.

„Moj jedini uslov je da i PINK emituje direktno ovu emisiju“, napisao je Manojlović na Tviteru.


Manojlović je u četvrtak (16. jun) najavio da će, na osnovu zahteva za pristup infromacijama od javnog značaja, tražiti od Regulatornog tela za elektronske medije elaborate na osnovu kojih su televizije Hepi i Pink dobile nacionalnu frekvenciju.

Ako te televizije ne ispunjavaju ono što su priložile u elaboratu na prošlom konkursu onda ne mogu da im se obnove frekvencije, ocenio je Manojlović.

Izvor: Nova

MItrovićeva čestitka Informeru kao lepota poroka, milovanje „vršnjaka“ i znoj od „debila“

46 Shares
Share via
Copy link