Lifestyle Vesti Novi Sad

Zdrava prodavnica Čardak – za vaše zdravlje, ali i uživanje

Prodavnice zdrave hrane Čardak jedne su od najmlađih u našem gradu, ali za veoma kratko vreme uspele su da privole mnogobrojne Novosađane da rinfuznu i zdravu hranu kupuju baš ovde. Trenutno imaju 2 prodavnice, na Futoškoj i Limanskoj pijaci, a nedavno je baš kod njih bila održana promocija knjige Hrono kuhinja Ane Ćubelo, koja je najprodavanija knjiga u Srbiji u proteklih mesec dana.

Ono što Čardak izdvaja od ostalih prodavnica ovakvog tipa je pre svega veoma širok asortiman robe, pa ćete u Čardaku pronaći preko 1.500 artikala. Cene su takođe najjeftinije u gradu, a tu je i rinfuzna roba, pa možete dosta uštedeti ako u Čardak svratite i po bombone, keks ili čokoladu na merenje. Čardak je tu i za vaše zdravlje, ali i za uživanje, pa zaposleni ovde vole da kažu da je radnja podeljena na 2 dela – na deo za zdravlje i deo za gušt.

zdrava-hrana-cardak-4
Foto: Kamasi Studio

Novosađani u Čardak rado svraćaju vikendom, kada su ovde uglavnom u toku promocije i akcije, pa možete kupiti ono što vam treba po znatno povoljnijim cenama. Naravno tu su i degustacije na kojima možete da probate nove proizvode i otkrijete nove ukuse. Za sve verne mušterije, u Čardaku spremaju i loyalty kartice sa kojima ćete imati posebne pogodnosti i popuste.

Iz Čardaka kažu da su mušterije ovde najčešće pripadnice lepšeg pola, da one vode više računa o zdravoj ishrani, ali i o kilaži. Mnogo su edukovanije, znaju više o proizvodima, traže savete i preporuke i mnogo su detaljnije. Muškarci obično dolaze kada već osete da imaju neke tegobe, ili ako se bave sportom i zdravo se hrane.

zdrava-hrana-cardak-3
Foto: Kamasi Studio

Činjenica je da se sve više ljudi okreće zdravoj ishrani u poslednje vreme, ne samo kod nas nego i u svetu. Jako je puno pravaca, trendova, predlažu se novi načini ishrane, a prodavnice zdrave hrane niču na svakom ćošku. Ipak, u moru saveta i predloga, treba odabrati one prave, i kupovati tamo gde ćete moći da dobijete savet od ljubaznih prodavaca, tamo gde ćete naći baš sve što vam treba, i tamo gde ćete uvek poželeti da se vratite. Naš predlog je da svratite u novosadski Čardak, mesto gde ćete uživati u zdravoj hrani, i počastiti se kojim gramom slatkiša.

Namirnice koje će vam pomoći da smršate

 

BONUS VIDEO

Ne zaboravite da lajkujete Luftiku

Avatar

Slađana Zličić

Voli da putuje i piše, zavisna od slatkiša, lepih gestova, dobrih filmova i šopinga. Diplomirani novinar, zaljubljenik u more i sunce, snalazi se i u kuhinji, a jednog dana živeće u Rimu.

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

26 Shares
Share via
Copy link