Lifestyle

Zbog ovoga neće voleti 2016.

Kažu da ova godina nije dobronamerna, jer 666  + 666 + 666 + 6 + 6 + 6  daje zbir 2016. Bilo da verujete u to ili ne, ako ste muškarac neće se sigurno radovati 2016. godini. Evo šta nas čeka u ovoj godini koja je već počela. Tragedija se sprema već u martu.

meri-play

Nova godina bakzuzna za muškarce

Muškarcima će u ovog godini biti srušene sve iluzije, od onih da je Hugh Hefner (89)  Bog, pa do toga da je Playboy Biblija za muškarce. Oni više neće kupovati Playboy zbog golih žena, već zbog kvalitetnih tekstova, kako prenosi  New York Times. Ukoliko ste se zapitali kako će se nove generacije edukovati ove godine, bolje se pitajte iz kog doba ste vi i koja je sada godina. Naravno da će se oni obrazovati preko Interneta, ako već nisu.

sex-swing-ns
© Pixabay.com

Nema više golotinje u Playboy-u

Budućnost je došla, stari Playboy je prošlost. Još uvek ne možemo da zamislimo kako će izgledati ova godina, šta će umesto duplerice iz Plaboya krasiti kabinu kamiona nove generacije. Mnogi se pitaju ko će sada kupovati ovaj poznati list koji je još 1953. godine na svojoj prvoj naslovnici objavio fotografiju Marilyn Monro, koja je ušla u istoriju.

shop-pokloni
Izvor: Pixabay ©

Nova istorija

Vi ćete sada biti svedoci ispisivanja novih stranica u knjizi istorije, doduše bez slika, makar bez onih sa golim ženama. Kažu sada će se Playboy kupovati samo zbog kvalitetnih tekstova. Možda niste znali, ili niste zapazili, ali ovaj list je i pre imao kvalitetne tekstove. Neki su ga kupovali zbog golotinje, drugi zbog toga što je poučno štivo. Verovatno je od toga ko će čitati Playboy, bolje pitanje čime će se sada naša estrada hvaliti. Imaju oni i dalje priliku da se fotografišu za neke od brojnih takozvanih tabloida, ali Playboy je ipak Playboy. Nije isto kada se vaša obnažena figura nađe pored neke izmišljotine i kada je pored kvalitetnog teksta, jer ipak neko, osim što gleda i čita.

Više o tome koje masaže Novosađani najviše traže

Avatar

Marina Mandadžić

Veliki zaljubljenik u modu i autorka bloga "Modni trendovi u ogledalu". Voli dobre žurke. Posvađana sa telefonom.

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

Share via
Copy link