U poslednje vreme nam je svima postalo važno šta će drugi reći o našim odlukama, a neretko svoje odluke donosimo i usklađujemo sa tuđim mišljenjem. Ljudi gledaju da udovolje drugima i da se povinuju društvenim normama kojima smo okruženi i bombardovani.

Ovan: Nikome ne dugujete objašnjenje za trenutnu životnu situaciju u kojoj se nalazite Ukoliko ste u potpunosti svesni svoje trenutne životne situacije, i svesni ste razloga zbog čega je to tako, nikom ne treba da se pravdate ako još uvek živite sa roditeljima, ukolio ste cimer sa bivšim partnerom ili putujete po svetu bez obaveza.

[fliiby]https://flii.by/file/uoc6vclmpyr/[/fliiby]

Bik: Ne treba nikom da objašnjavate životne odluke odnosno odluke u vezi sa karijerom Najbolje je izbalansirati privatan život i poslovne obaveze, ali u današnje vreme je retko ko u situaciji da to postigne. U nekom periodu života se više morate posvetiti porodici a nekada karijeri. Važno je da imate jasan cilj i idete ka njemu.

Blizanci: Ne treba nikome da se pravdate zbog toga što volite društvo, izlaske i masne šale. Ko ne prihvata šalu na svoj račun ne prihvata ni sebe na pravi način.

Ostavite komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here