takmicenje-ples-intervju-drzavna-prvakinja
Izvor: lični foto album
Dogadjaji

Krenite na kurs plesa, bez plaćanja

Nova godina idealno je vreme da naučite nove veštine, a ima li šta bolje od plesa? Upišite se na besplatan plesni kurs koji se organizuje u MZ Omladinskog pokreta broj 11. Organizatori pored plesa obećavaju i lepo druženje, rekreaciju i zabavu uz odličnu muziku i predane instruktore.

 Kurs će biti besplatan za nove početnike, a formira se i grupu nešto naprednijih plesača sa minimum 6 meseci plesnog staža.

Ples razvija lokomotorne sposobnosti, smanjuje stres i potištenost modernog doba, povecava fizičku kondiciju. Sve to i još ponešto doživećete svi vi koji se odlučite da tokom ovog kursa bez plaćanja naučite sve što i redovni kursisiti u školama za ples, ali uz veću posvecenost svakom pojedincu.

Bavićete se prvenstveno društvenim plesom, a plesaćete i Disko, Standardne plesove, Latino, Karipske, Afro i neke naše folklorne, odnosno narodna kola i igre.


Prijave putem događaja na fb, odnosno na licu mesta 20-og i 27. januara od 19h.

 

Izvor: facebook event

Ne zaboravite da lajkujete Luftiku

Slađana Zličić

Slađana Zličić

Voli da putuje i piše, zavisna od slatkiša, lepih gestova, dobrih filmova i šopinga. Diplomirani novinar, zaljubljenik u more i sunce, snalazi se i u kuhinji, a jednog dana živeće u Rimu.

Dodaj komentar

Klikni da komentarišeš