Magazin Srbija

Spirala zla sa Vučićeve televizije: Bivši inspektor opet napada Jurića, Kristijan Golubović od sramote klima glavom

zarko-Popovic-juric

Bivši šef odseka za krvne delikte Žarko Popović ponovo je na televiziji sa nacionalnom frekvencijom odgovornost za otmicu i ubistvo maloletne Tijane Jurić 2014. godine, prebacio na njenog oca Igora Jurića.

Popović je na televiziji Hepi, u društvu višestruko osuđivanog Kristijana Golubovića, još jednom govorio o Igoru Juriću.

– I Jurić se našao, čovek, da kaže ovako – počeo je čovek da daje stručna mišljenja, ja sam pitao ovoga (voditelja TV Pink Srđana) Predojevića: ‘Izvinite, ko je taj gospodin da on objašnjava kako treba to raditi?’ On je otac devojčice koja je ubijena, Kristijan, sa 15 godina, na magistralnom putu u neko gluvo doba noći, i gde je tu njegova odgovornost za to da pusti maloletnu devojčicu u to doba. Kristijan, zamisli ti pustiš svoju ćerku da šeta ispod Plavog mosta – rekao je Popović.

Na novi napad reagovao je i Igor Jurić porukom na Tviteru: „Pitam se, gde je kraj i koji je motiv? Opet nacionalna frekvencija, juče je nosila ‘šorcić’, a danas je šetala ‘ispod plavog mosta’? Da li će iko odreagovati ili zaista želite da mi, roditelji izgubimo razum? Ne znam ko je ovaj zao čovek, ali da li može shvatiti koliko ovo boli?“

Plavi most u Beogradu inače važi za neformalno okupljalište prostitutki.

Popović je krajem godine, na Pinku, takođe komentarisao slučaj otmice i ubistva Tijane Jurić i govorio negativno o njenom ocu Igoru.

– On je čovek kome je ćerka ubijena. A nije sebe nekada upitao zašto dete od 15 godina u 11 sati u šorciću izlazi na ulicu i ide negde bez njegove kontrole – izjavio je tada Popović.

Reagovala je samo poverenica za zaštitu ravnopravnosti Brankica Janković koja je ocenila da je poražavajuće da takve izjave dolaze od onih koji su bili zaduženi za bezbednost građana.

Jurić o bolesnom napadu bivšeg policajca: Džabe šaljete pse na mene

Redakcija Luftika.rs

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

256 Shares
256 Shares
Share via
Copy link