Horoskop Horoskopski znakovi

Izbirljivi i emotivni: Ova 4 horoskopska znaka se najteže zaljubljuju

devojka-avion

Prebrzo zaljubljivanje može biti vrlo problematično, a ovi horoskopski znakovi definitivno nemaju problema s tim.
Zaljube se tako polako i pažljivo da su ponekad dosadni. Mada, opreza nikada dovoljno, a izuzeci potvrđuju pravilo, jer, svakome se nekada desi da se otkine na prvi pogled.

Rak

Najveći emotivci među horoskopskim znakovima su oni koji se najsporije zaljubljuju iz vrlo jednostavnog razloga – jednom kada se zaljube, zaljube se više od bilo koga drugog. Rakovi ne prihvataju polovična rešenja kada je ljubav u pitanju, pa će radije biti sami, nego u vezi u kojoj nisu zaljubljeni do koske.

Vodolija

Vodolije misle da je zaljubljivanje divna pojava – za druge. Više vole da vide sebe u slobodnijoj varijanti, pa čekaju samo na veliku ljubav, a u međuvremenu uživaju u zabavama. Vodolije previše cene svoju slobodu da bi je žrtvovale za išta manje osim prave, lude ljubavi.

Devica

Ovaj znak se jako želi zaljubiti, ali uvek nešto krene naopako. Devici je teško da se opusti i počne da veruje drugima, zbog čega je za njih zaljubljivanje složen proces koji često propadne. Previše su oprezne, nepoverljive, povremeno i netaktične, ali, kada se jednom zaljube, to je neizlečiva bolest.

Jarac

Prosečan Jarac tačno zna šta želi u ljubavi i kako bi trebalo da izgleda osoba u koju će se zaljubiti. Ne prihvataju ništa manje od idealnog, a kada pronađu svog idealnog partnera, brzo shvate da i oni imaju svoje mane. Zato se često zaljube pa “odljube” i tragaju dalje.

Dobro se čuvajte muškaraca rođenih u ova 3 horoskopska znaka, mogu vas uništiti

Marija Jovanović

♉ ♓
Rođena nežna i ratoborna. Obožava Bulgakova, Monea i astrologiju. Diplomirani profesor književnosti.

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

generic vignette (DESK luftika.rs)
624 Shares
624 Shares
Share via
Copy link