Beograd Magazin

Mladić zaklan pa bačen u Savu, telo danima plutalo među smećem

makis
Foto: Shutterstock/Ilustracija

Telo mladića čiji identitet još nije saopšten izvučeno je iz reke Save na Makišu u Beogradu, a na vratu preminulog bile su vidljive ozlede, zbog čega se sumnja da je on zaklan pa bačen u vodu.
Prema prvim saznanjima, leš su u četvrtak ujutru u mulju kod splavova slučajno primetili radnici i odmah obavestili policiju.

– Telo je plutalo među smećem, a po izgledu bi se moglo reći da je u vodi bilo najmanje pet dana. Lice je bilo neprepoznatljivo, a ubijeni je bio go do pojasa, dok je dole imao farmerke. Na prvi pogled bi se moglo reći da je preminula osoba stara oko trideset godina, a telo je bilo naduveno i umazano blatom – kaže izvor upoznat sa slučajem, i dodaje da su na vratu pokojnika bile vidljive povrede nanete oštrim predmetom, kao i krvavi tragovi.

Videlo se da mu je prerezan grkljan, verovatno nožem ili nekim oštrim predmetom. Telo je odneto na obdukciju kako bi se utvrdilo tačno vreme i uzrok smrti.

Takođe, radi se na utvrđivanju identiteta. Proverava se i da li je u poslednje vreme prijavljen nestanak nekog mlađeg muškarca. Istraga je svakako u toku i istražitelji čine sve da se smrt ovog lica rasvetli.

Radi se i na otkrivanju mesta sa kog je telo bačeno u Savu.

– Nije nemoguće da je leš bačen ko zna gde, a da ga je voda tu donela, gde se telo zakačilo za nešto. Zasad je sve obavijeno velom misterije, ali se očekuje da uskoro budu otkriveni detalji slučaja – objašnjava izvor a prenosi MONDO.

Iza Filipovog samospaljivanja u Banjičkoj šumi stoji sekta

Redakcija

Delimo tekstove koji vrede. Jer vrede!

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

OGLAS

257 Shares
257 Shares
Share via
Copy link