djacko-treninzi
Izvor: Free treninzi Djacko
Vesti Novi Sad

Za treninge na Đačkom zainteresovano preko 1.500 Novosađana

Nakon pisanja Luftike o momcima koji organizuju besplatne treninge za Novosađane na Đačkom igralištu, Srboljub Petković, pokretač akcije kaže da do sada ima već oko 1.000 prijavljenih i skoro još toliko zainteresovanih.

– Drago nam je što smo uspeli da zainteresujemo Novosađane da nam se pridruže, ali zaista nismo očekivali ovoliki odziv. Uspeli smo da se organizujemo, i već smo krenuli sa treninzima subotom i nedeljom pre podne – kaže on.

Srboljub je pomalo iznenađen što veliki broj mladih dolazi na jutarnje treninge vikendom, iako su petak i subota uglavnom rezervisani za odlazak u grad. Oni ekipa pokušavaju da pronđu sponzora koji bi im pomogao da se kupe rekviziti, kako bi treninzi bili još zanimljiviji. Pozivamo sve koji žele da im pomognu da posete njihovu Facebook stranicu Free treninzi Djačko i vide kako mogu da daju svoj doprinos.

djacko-treninzi (4)
Izvor: Free treninzi Djacko

Prvi trening na Đačkom igralištu održan je u junu 2015. godine, i tada je na treningu bilo tek nekoliko momaka iz kraja. Ove godine prvi trening bio je planiran 2. maja, ali zbog velikog interesovanja, i povoljnih vremenskih prilika, treninzi su počeli ranije. Treninzi su prilagođeni svima, pa na njih dolaze i mlađi i stariji. Kombinuju se elementi različitih sportova, i najvažnije je da svako da svoj maksimum.

Ova akcija odličan je primer kako se građani mogu sami organizovati i pokrenuti. Nažalost u Novom Sadu nema dovoljno zelenih površina i igrališta na kojima bi se moglo trenirati, ali na Srboljuba i momke svako od nas mogao bi se ugledati. Ovo je sjajna prilika da se družite, upoznate nove ljude, ali i da se pokrenete, vežbate, poboljšate svoje zdravlje, i izgubite koji kilogram viška. Na svežem vazduhu, pored Dunava, ekipa vas čeka svakog vikenda na Đačkom, a od maja biće i treninga tokom nedelje. Ako imate bilo kakava pitanja ili želite da se prijavite na treninge, posetite njihovu stranicu na Facebook-u.

Saznajte više o ovoj akciji

 

 

Ne zaboravite da lajkujete Luftiku

U ovom polju je oglasni blok koji može izgledati napadno i ružno. Ako uzrokuje loše iskustvo, izvinte zbog toga. Privremenog je karaktera Skrolujte ispod za još tekstova. 
loading...
Slađana Zličić

Slađana Zličić

Voli da putuje i piše, zavisna od slatkiša, lepih gestova, dobrih filmova i šopinga. Diplomirani novinar, zaljubljenik u more i sunce, snalazi se i u kuhinji, a jednog dana živeće u Rimu.

1 Comment

Klikni da komentarišeš

Share Follow Tweet Share Share