Teenage-story-Istine-o-odrastanju
dkcns

Treće izvođenje predstave “Teenage story – Istine o odrastanju” održava se u subotu, 19. marta od 20 časova u Pedagoškoj akademiji (Petra Drapšina 8). Komad je rađen po tekstu Nikole Zavišića i rezultat je pozorišne radionice “Glumac je glumac…“.

“Teenage story – Istine o odrastanju”, predstava o problemima i istinama u odrastanju, je uzbudljiva i stvarna priča o četvoro trinaestogodišnjaka koji prolaze kroz burno i bitno razdoblje života – seksualno i psihičko sazrevanje. Komad je namenjen tinejdžerima i odgovara na veliki broj pitanja koja pubertet donosi. Radionica i predstava su sufinansirane od strane Pokrajinskog sekretarijata za obrazovanje, upravu i nacionalne manjine Vojvodine i Uprave za kulturu grada Novog Sada.

U predstavi igraju Tea Bulatović, Anastasija Grozdanović, Nikola Risteski, Jovan Sibinčić, Miloš Macura, Ana Gligorijević, Strahinja Tijanić, MIlica Filipović, Olivera Popović, Jovana Ždero i Aleksandra Vučković pod mentorstvom Nenada Pećinara i Severine Prostran Miletić. Karte se mogu rezervisati na e-mail [email protected].

Repertoar pozorišta pogledajte ovde.

 

Ostavite komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here