Dogadjaji Pozorište

Za tinejdžere predstava o odrastanju

Treće izvođenje predstave „Teenage story – Istine o odrastanju“ održava se u subotu, 19. marta od 20 časova u Pedagoškoj akademiji (Petra Drapšina 8). Komad je rađen po tekstu Nikole Zavišića i rezultat je pozorišne radionice „Glumac je glumac…“.

„Teenage story – Istine o odrastanju“, predstava o problemima i istinama u odrastanju, je uzbudljiva i stvarna priča o četvoro trinaestogodišnjaka koji prolaze kroz burno i bitno razdoblje života – seksualno i psihičko sazrevanje. Komad je namenjen tinejdžerima i odgovara na veliki broj pitanja koja pubertet donosi. Radionica i predstava su sufinansirane od strane Pokrajinskog sekretarijata za obrazovanje, upravu i nacionalne manjine Vojvodine i Uprave za kulturu grada Novog Sada.

U predstavi igraju Tea Bulatović, Anastasija Grozdanović, Nikola Risteski, Jovan Sibinčić, Miloš Macura, Ana Gligorijević, Strahinja Tijanić, MIlica Filipović, Olivera Popović, Jovana Ždero i Aleksandra Vučković pod mentorstvom Nenada Pećinara i Severine Prostran Miletić. Karte se mogu rezervisati na e-mail deci.na.dar.ns@gmail.com.

Repertoar pozorišta pogledajte ovde.

 

BONUS VIDEO

Ne zaboravite da lajkujete Luftiku

Share via
Copy link