capelli_d_oro_14
Foto; Marko Subotin
Lifestyle

Za najlepši pogled – svilene trepavice!

Šta je ono što prvo primetite na nečijem licu? Po mnogim istraživanjima oči su uvek ono što prvo vidimo, odatle i mnogobrojne tehnike šminkanja, ulepšavanja, nošenja sočiva i tako dalje. Nema ništa privlačnije od prirodno zavodljivog pogleda, a da ne biste svakodnevno gubile vreme na šminkanje, rešenje za to su svilene trepavice.

capelli_d_oro_22
Foto; Marko Subotin

Deluju prirodno i pogodne su za sve žene koje žele da naglase oči, a naročito za sportistkinje i one devojke koje nisu baš vične šminkanju. Svima nam je jasno kakvu razliku prave trepavice, i da nijedan make up look nije potpun bez dugačkih i gustih trepavica. Nadogradnja svilenih trepavica omogućava vam da u svakom trenutku imate prirodno naglašene oči i za dnevnu varijantu dovoljan vam je još samo karmin i malo rumenila. Što se večernje šminke tiče, trepavice će dodati dramatičnu dozu vašem izgledu i sigurno ćete biti primećene.

capelli_d_oro_23
Foto; Marko Subotin

Novootvoreni salon lepote Capelli D’Oro radi tehniku nadogradnje svilenih trepavica, a njihova kozmetičarka Silvija Visinka za naš portal govori više o samom tretmanu.

– Tretman nadogradnje svilenih trepavica traje između sat i sat i po vremena. Stavlja se dlaka na dlaku, s tim što se radi prirodnijeg efekta veštačka trepavica prilagođava debljini i dužini vaših trepavica. Trepavice traju do četiri nedelje, nakon čega se radi dopuna, a ako se redovno radi korekcija mogu se nositi godinama – kaže ona.

Osim toga, svilene trepavice ne zahtevaju nikakvo posebno održavanje, i bez problema se sa njima možete umivati, kupati, plivati, šminkati i tako dalje. Ukoliko ipak želite da nastavite da stavljate maskaru, preporučuje se ona na bazi vode, a nju takođe možete nabaviti u salonu Capelli D’Oro.

capelli_d_oro_21
Foto; Marko Subotin

Jedini izuzeci kada se trepavice ne smeju stavljati su kod nekih bolesti oka kao što je konjuktivitis. Osobe koje nose sočiva nemaju nikavih ograničenja, s tim da ih moraju skinuti samo u toku tretmana. Nadogradnja svilenih trepavica ne šteti vašim prirodnim, ni prilikom nošenja, stavljanja, ali ni skidanja.

capelli_d_oro_16
Foto; Marko Subotin

Budući da polako kreće novogodišnja euforija, svilene trepavice mogu biti upravo ono nešto što vam treba da biste zablistali u najluđoj noći. Takođe, ako želite nekoj dragoj osobi da poklonite originalan i koristan poklon, salon Capelli D’Oro nudi i poklon vaučere za sve usluge, a nadogradnja svilenih trepavica sigurno će obradovati svaku ženu.  Salon se nalazi na adresi Berislava Berića broj 1, a zakazivanje se vrši preko Facebook stranice Capelli D’Oro ili na broj telefona 062/ 428 945.

Pročitajte više o salonu Capelli D’Oro

Ne zaboravite da lajkujete Luftiku

Aleksandra Aleksić

Aleksandra Aleksić

Dodaj komentar

Klikni da komentarišeš

Share Follow Tweet Share Share