Magazin

Vulin: Ološ sa društvenih mreža i bolesni tvitovi pripremaju likvidaciju Vučića

Novi prvi čovek srpske policije i Pokreta socijalista, Aleksandar Vulin, izjavio je danas (25. novembar) da će, sve dok Srbija ne bude imala zakon po kome svaki profil na društvenoj mreži mora biti vođen pod imenom svog vlasnika i dok “bolesna” tvitovanja ne budu kažnjavana kao krivična dela, postojati “zagađen javni prostor” koji služi za pripremu i opravdanje ubistva Aleksandra Vučića i njegove porodice.

“Kada ološ sa društvenih mreža piše za trogodišnjeg sina Aleksandra Vučića da je ”pašče” nijedna NVO se ne oglasi, Ðilas ne cmizdri pred kamerama, Jeremić ne plače sa ženom, i niko ne traži da saznamo ime otpada koji to piše”, komentariše Vulin nove navodne napade na porodicu predsednika Vučića.

“Dokle god ne budemo imali zakon po kome svaki profil mora biti vođen pod imenom svog vlasnika i dokle god bolesna tvitovanja ne budu kažnjavana kao krivična dela imaćemo zagađen javni prostor koji služi za pripremu i opravdanje likvidacije Vučića i njegove porodice”, naveo je Vulin u saopštenju Pokreta socijalista, a prenosi portal Nova.

Snimio Vulina kako bez maske izlazi iz frizerskog salona pa mu policija zakucala na vrata

Dragana Krstić

Blogerka, opasno navučena na šoping, i jednako toliko vezana za putovanja.

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

OGLAS

PARTNERI SAJTA


119 Shares
119 Shares
Share via
Copy link